Praca.pl Praca Lubuskie Świebodzin Manager Restauracji Świebodzin
Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

Dussmann Polska Sp.z o.o.
Świebodzin
asystent / menedżer
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
2 dni temu
Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej
Miejsce pracy: Świebodzin
Dussmann Polska Sp. z o.o., międzynarodowa firma świadcząca usługi z zakresu Facility Management, do swojego Zespołu poszukuje:
Asystent/ka Kierownika Restauracji Pracowniczej w Świebodzinie
Oferujemy:
  • Atrakcyjne wynagrodzenie w oparciu o Umowę o Pracę.
  • Stabilne zatrudnienie w międzynarodowej organizacji.
  • Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, karta Mulltisport).
  • Wolne weekendy: Praca od poniedziałku do piątku (8:00 – 16:00).
  • Niezbędne narzędzia pracy, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego Zespołu.
  • Profesjonalne szkolenia.
Oczekujemy:
  • Doświadczenia na podobnym stanowisku w gastronomii (preferowana gastronomia zamknięta).
  • Wykształcenia minimum średniego.
  • Znajomość zagadnień HACCP.
  • Dobrej znajomości MS Office.
  • Aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych.
Zadania:
  • Nadzór nad wydawaniem posiłków.
  • Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych i składanie zamówień.
  • Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności.
  • Utrzymywanie dobrych relacji z klientem.
  • Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług.
  • Utrzymanie w czystości miejsca pracy  w tym zmywanie naczyń i sprzętów kuchennych)
  • Przygotowywanie kanapek, sałatek i deserów.

Osoby zainteresowane naszą ofertą pracy prosimy o przesłanie swoich dokumentów aplikacyjnych poprzez formularz rekrutacyjny.

Aplikuj teraz
 

Poznaj

Dussmann Polska Sp.z o.o.

W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.

Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.

Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.

Podobne oferty

  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Gardno    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Opis stanowiska: Zarządzanie prestiżową restauracją pracowniczą, Organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu, Zarządzanie wszystkimi procesami operacyjnymi, procedurami i planami działania związanymi z utrzymaniem standardów marki, Współtworzenie strategii sprzedażowej i...
  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Opis stanowiska: Zarządzanie prestiżową restauracją pracowniczą, Organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu, Zarządzanie wszystkimi procesami operacyjnymi, procedurami i planami działania związanymi z utrzymaniem standardów marki, Współtworzenie strategii sprzedażowej i...
  • Kierownik sali

    HOTEL ZIMOWIT   Rzeszów    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 godz.
    Zakres obowiązków: Nadzór nad zespołem pracowników, szkolenia Profesjonalna obsługa i budowanie pozytywnych relacji z gośćmi; Dbanie o wystrój i czystość restauracji; Komunikacja i współpraca z pracownikami kuchni i innymi działami; Dopilnowanie organizowanych przyjęć i wesel na obiekcie;
  • Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
  • Zastępca Kierownika zaplecza gastronomicznego

    Praca.pl Sp. z o.o.   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zakres obowiązków: Nadzorowanie procesów utrzymania czystości w zapleczach gastronomicznych oraz kantynie pracowniczej. Zapewnienie utrzymania odpowiedniego poziomu wskaźnika stłuczek. Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego. Kontrola przestrzegania procedur gastronomicznych (BHP...
  • Kierownik ds. Gastronomii

    Praca.pl Sp. z o.o.   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Dbanie o najwyższą jakość obsługi i pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur hotelowych, Budowanie i utrzymanie doskonałych relacji z Gośćmi i zespołem,...
  • Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...