Carlson Rezidor HotelGroup jest jedną największych i najbardziej dynamicznych grup hotelowych
w Europie i na świecie z 1350hotelamiw 105krajach świata. Portfolio Carlson Rezidor obejmuje takie światowe marki hotelarskie jak: QuorvusCollection, RadissonBlu®, Radisson®, Radisson Red, Park Plaza®, Park Inn ®by Radissoni Country Inns& Suites ByCarlson.
Carlson Rezidor Hotel Group zatrudnia88.000osób na całym świecie.
Obecnie do naszego zespołu we Wrocławskim Radisson Blu poszukujemy osoby na stanowisko:
Kucharz /Cook/
ZADANIA
- Odpowiednie przygotowywanie i przyprawianie żywności zgodnie z przepisami kulinarnymi oraz właściwa prezencja dań do podania gościom.
- Przygotowywanie dań zgodnie z instrukcjami.
- Przestrzeganie standardów hotelu Radisson Blu w zakresie przygotowania, przepisów kulinarnych i prezentacji.
- Przygotowywanie „Mis-en-place” dla swojego stanowiska.
- Odpowiednie przechowywanie niezużytej żywności.
- Zapewnienie dostawy ze swojego stanowiska na czas.
- Przestrzeganie zasad postępowania z żywnością- HACCP.
WYMAGANIA
Kandydat powinien:
Kandydat powinien:
- posiadać wykształcenie o profilu gastronomicznym,
- mieć praktyczne doświadczenie w zawodzie kucharza,
- wykazywać gotowość do podejmowania odpowiedzialnych zadań,
- charakteryzować się dobrym zmysłem organizacji pracy, poczuciem estetyki i kreatywnością,
- cechować się wysoką kulturą osobistą, zaangażowaniem oraz pozytywnym nastawieniem zgodnym z filozofią Yes, I can!
- wykazywać się samodyscypliną w zachowaniu czystości i higieny pracy,
- cechować się orientacją na klienta i determinacją w dążeniu do celu,
- wykazywać gotowość do pracy w systemie zmianowym (praca na zmiany popołudniowe).
Oferujemy:
- Umowę o pracę,
- konkurencyjne wynagrodzenie,
- szkolenia sieciowe,
- szerokie możliwości rozwoju w ramach sieci,
- atrakcyjny pakiet opieki medycznej i świadczeń socjalnych.