w Warszawie aktualnie poszukują do swoich restauracji hotelowych
kandydatów na stanowisko
Kucharz
Obowiązki:
- przygotowuje potrawy
- zapewnia najwyższą jakość produktów w połączeniu z jakością obsługi i estetyką wydawanych potraw
- dba o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu
- przestrzega zasad postępowania z żywnością
- dba o funkcjonowanie sprzętu i wyposażenia
- przestrzega i właściwie stosuje obowiązujące zasady / przepisy BHP, Ppoż., Sanepid-u oraz utrzymuje wysokie standardy sanitarne w ramach prowadzonej działalności
- przestrzega przepisów i procedur obowiązujących w produkcji gastronomicznej oraz punktach gastronomicznych (w tym HACCP, technologicznych i kosztowych)
Wymagania:
- min. roczne doświadczenie w pracy na kuchni
- mile widziane doświadczenie w organizacji dużych imprez i bankietów
- bardzo dobra znajomość rynku usług gastronomicznych
- umiejętność organizacji pracy własnej
- umiejętność pracy w zespole
- kreatywność, duże zaangażowanie i wysoka kultura osobista
- łatwość nawiązywania kontaktów
- wysoka jakość pracy (terminowość, dokładność, staranność)
- dyspozycyjność
Oferujemy:
- pracę w profesjonalnym zespole
- umowę o pracę lub umowę zlecenie w wiarygodnej i dynamicznie rozwijającej się firmie
- aktywny wkład w rozwój uznanej na rynku marki
SATORIA Group S.A., lider w organizacji i zarządzaniu obiektami hotelarsko - konferencyjnymi oraz wynajmie powierzchni biurowych.
Grupa Kapitałowa SATORIA zarządza 7 własnymi hotelami klasy biznes i klasy turystycznej działającymi pod markami BEST WESTERN, START hotel, RT Hotels w Warszawie i Krakowie.
Kompleks hoteli PORTOS*** ATOS** ARAMIS* to idealne miejsce na pobyt turystyczny i biznesowy. Zapewniamy gościom komfortowe pokoje, sale konferencyjne i wyśmienitą kuchnię.