Ogłoszenie numer: 1576854, z dnia 2017-03-22
Klient portalu Praca.pl
Firma gastronomiczna, świadcząca usługi żywieniowe głównie dla szpitali, zatrudni pracownika na stanowisko:
Manager Kuchni Centralnej
Miejsce pracy: pomorskie, Dzierżążno
Opis stanowiska
- planowanie, organizowanie i koordynowanie działań na terenie oddziału (produkcja gastronomiczna, zarządzanie personelem, administracja)
- współpraca z przedstawicielami szpitali, dietetykami i kierownikami innych jednostek gastronomicznych firmy
- przeprowadzanie rekrutacji i szkoleń nowych pracowników
- nadzorowanie i kontrolowanie jakości świadczonych usług w celu zagwarantowania odpowiednich standardów produkcji gastronomicznej
- współpraca z klientami i dostawcami oraz nadzorowanie dostaw produktów żywnościowych
Wymagania
- wykształcenie wyższe lub średnie zawodowe kierunkowe (dietetyk, technolog żywienia, zarządzanie, ekonomia)
- co najmniej dwuletnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (kierownik, manager)
- znajomość branży żywienia zbiorowego
- umiejętność układania diet oraz nadzorowania kosztów surowca
- umiejętność zarządzania personelem, organizowania pracy własnej
- znajomość obowiązujących przepisów sanitarnych i bhp
- chęć rozwoju oraz pogłębiania wiedzy
- samodzielność w działaniu i zdolność analitycznego myślenia
- umiejętność obsługi komputera i znajomość pakietu MS Office
Oferujemy
- samodzielną funkcję
- umowę o pracę
- atrakcyjne warunki finansowe
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.