Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
  • Zastępca Kierownika Restauracji

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Warszawa, ul. Modlińska 56    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   5 500 - 6 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    12 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
  • Zastępca Kierownika Restauracji

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Gdańsk, ul. Jana Pałubickiego 10    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   5 500 - 6 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    12 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
  • Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Ibis Styles Szczecin Stare Miasto   Szczecin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych i składanie zamówień. Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem...
  • Kierownik Gastronomii

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...
Zobacz więcej ofert pracy

Menadżer lokalu gastronomicznego

AP UNIAPOL DEVELOPMENT
Poznań, Poznań, Swadzim
praca stacjonarna
2890 dni temu

Agencja doradztwa personalnego i pracy tymczasowej AP Uniapol Development Sp. z o.o. z siedzibą główną w Poznaniu poszukuje osób zainteresowanych pracą bezpośrednio u Naszego Klienta.

Nr certyfikatu o dokonaniu wpisu podmiotu do rejestru podmiotów prowadzących agencje zatrudnienia: 2150



Poznań, Swadzim / Polska

Menadżer lokalu gastronomicznego


Opis stanowiska:
  • odpowiedzialność za sprawne i efektywne funkcjonowanie obiektu gastronomicznego,
  • organizacja pracy oraz zarządzanie zespołem celem utrzymania odpowiedniego standardu oraz jakości świadczonych usług,
  • zarządzanie lokalem w sposób efektywny i zorganizowany,
  • rozwiązywanie bieżących problemów,
  • udział w planowaniu i zarządzaniu budżetem,
  • kontrola jakości produktów i wydawanych potraw,
  • zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości,
  • pełna kontrola nad wynikiem finansowym lokalu.
Czego oczekujemy od kandydata:
  • doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w obiekcie gastronomicznym,
  • doskonałe umiejętności organizacyjne,
  • umiejętność zarządzania czasem i ustalania priorytetów,
  • kompetencje managerskie – umiejętność skutecznej motywacji i zarządzania zespołem,
  • kreatywność, innowacyjność, samodzielność, wysoka kultura osobista.
Zapewniamy:
  • możliwość współtworzenia polityki firmy,
  • stabilne zatrudnienie na pełen etat,
  • umowę o pracę,
  • atrakcyjne wynagrodzenie i warunki pracy,
  • możliwość powiększania zakresu kwalifikacji poprzez zdobywanie nowych doświadczeń zawodowych.

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się jedynie z wybranymi kandydatami. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.)."
 

Podobne oferty

  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
  • Zastępca Kierownika Restauracji

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Warszawa, ul. Modlińska 56    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   5 500 - 6 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    12 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
  • Zastępca Kierownika Restauracji

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Gdańsk, ul. Jana Pałubickiego 10    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   5 500 - 6 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    12 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
  • Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Ibis Styles Szczecin Stare Miasto   Szczecin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych i składanie zamówień. Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem...
  • Kierownik Gastronomii

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...