sprzedaż produktów MICE w Hotelu Sobienie Królewskie na etapie oferowania, negocjacji, realizacji i rozliczenia; realizacja założonych celów sprzedażowych; wsparcie klientów na każdym etapie procesu sprzedaży; utrzymywanie stałych i pozytywnych relacji z klientami; 2969351
całościowe zarządzanie restauracją, tworzenie i wdrażanie nowych konceptów marketingowych w celu rozwoju restauracji, współtworzenie z szefem kuchni nowych przepisów, kreowanie nowych perspektyw sprzedażowych, zarządzanie zespołem, nawiązywanie i prowadzenie współpracy z nowymi...
witanie Gości oraz uprzejme zapraszanie do skorzystania z oferty restauracji, pomoc Gościom w wyborze stolika, sprawna i uprzejma obsługa Gości zgodnie z obowiązującymi standardami, budowanie pozytywnych relacji z Gośćmi, dbałość o wizerunek restauracji, komunikacja oraz ścisła współpraca z kuchnią.
przygotowanie potraw pochodzących z różnych stron świata, jak również dań dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów, zapewnienie ich wysokiej jakości zgodnej ze standardami firmy.
Zarządzanie, wspieranie i motywowanie działem sprzedaży; Opracowanie strategii rozwoju i sprzedaży; Realizacja planów sprzedażowych i strategii; Bogate doświadczenie w sprzedaży B2B oraz w koordynowaniu organizacji konferencji i imprez okolicznościowych; Monitorowanie sprzedaży,...