Najnowsze oferty pracy

  • Kucharz a'la carte

    Restauracje Sowa Bydgoszcz   Bydgoszcz    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą miały szansę na stałe zagościć w...
  • Kucharz

    Selgros Cash&Carry   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   Szwecja, Karlskrona   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie dań a'la carte; Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; Przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności; Nasze oczekiwania: Doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza min. 5 lat;...
  • Kucharz / Kucharka

    IKEA Retail sp. z o.o.   Kraków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Jesteś jedną z tych osób, które zawsze pytają o przepis? Jeździsz do sklepu IKEA na obiad? Świetnie się składa! Do naszego zespołu w Restauracji IKEA szukamy ludzi, którzy uwielbiają jedzenie, chętnie zdobywają nową wiedzę i chcą, by ich praca sprawiała radość innym. Tutaj, w...
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Łyszkowice    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie / na zastępstwo  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Zakroczym    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
  • Kucharz Śniadaniowy

    ISS Facility Services Sp. z o.o.   Kraków, okolica Ronda Czyżyńskiego    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny
    2 dni
    Do obowiązków będzie głównie należało: Produkcja i wydawanie (na zamówienie – na żywo): Kanapek, tostów, panini; Dań ciepłych (jajecznica, szakszuka, śniadania angielskie itp.)
  • Szef Zmiany w Kuchni (K/M)

    Novotel Ibis Szczecin Centrum   Szczecin, Dworcowa 16    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz

    Stowarzyszenie Otwarte Drzwi   Warszawa, ul. Targowa 82    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    przygotowanie cotygodniowego menu, z uwzględnieniem dań wegetariańskich, wegańskich, przygotowanie list zakupów, zarządzanie zespołem, praca na kuchni, obsługa urządzeń kuchennych, przygotowywanie potraw zgodnie z tygodniowym menu, według receptur, dbanie o najwyższą jakość...
  • Kucharz (dania zimne)

    ENOTECA & gastronomia   Warszawa, ul. Sielecka 35    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   11 000 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    przygotowywanie dań podawanych na zimno zgodnie z recepturami; dbałość o smak i estetykę dania; utrzymywanie porządku na stanowisku pracy;
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Norwegia Kucharz Norwegia
Kucharz, Szef kuchni

Kucharz, Szef kuchni

Adecco Poland Sp. z o.o
Norwegia
praca stacjonarna
2632 dni temu

Adecco Poland Sp. z o.o. należy do międzynarodowej korporacji Adecco S.A. - światowego lidera wśród firm doradztwa personalnego, który posiada 5100 placówek w ponad 60 krajach. W Polsce działamy od 1994 roku. Swoją wiedzą i doświadczeniem służymy w ponad 50 lokalizacjach na terenie kraju. W 2015 roku pracę dzięki Adecco Poland znalazło ponad 60 000 osób. Adecco Poland Sp. z o.o. jest Agencją Zatrudnienia nr 364.

Kucharz, Szef kuchni
Miejsce pracy: Norwegia

Aktualnie dla naszego klienta z Norwegii poszukujemy wykwalifikowanych kandydatów na stanowisko:

Kucharz, Szef kuchni - Norwegia

 

Nr. ref. K/N/02.17

Miejsce pracy: Norwegia, Różne lokalizacje

 

Opis zadań:

Praca jako kucharz w restauracjach, hotelach i kantynach na terenie Norwegii.

Wymagania:

Minimum 3-letnie doświadczenie jako kucharz
Wykształcenie kierunkowe – kucharz
Komunikatywna, dobra znajomość języka angielskiego
Pozytywne referencje od poprzednich pracodawców
Mile widziane doświadczenie międzynarodowe

Oferujemy:

Legalne zatrudnienie na czas określony w oparciu o umowę o prace zgodną z przepisami norweskiego Kodeksu Pracy
Umowę gwarantującą takie same warunki zatrudnienia i płacy, jak obowiązujące obecnie na norweskim rynku budowlany,
Atrakcyjne wynagrodzenie, minimum 165,4 NOK godz./brutto
Pomoc przy zakwaterowaniu
Pełne ubezpieczenie zdrowotne, od nieszczęśliwych wypadków w miejscu pracy, odprowadzanie składek emerytalnych, zasiłek na dzieci, itp.
Możliwość skorzystania z feriepenger – 12%

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
 

Podobne oferty

  • Kucharz a'la carte

    Restauracje Sowa Bydgoszcz   Bydgoszcz    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą miały szansę na stałe zagościć w...
  • Kucharz

    Selgros Cash&Carry   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   Szwecja, Karlskrona   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie dań a'la carte; Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; Przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności; Nasze oczekiwania: Doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza min. 5 lat;...
  • Kucharz / Kucharka

    IKEA Retail sp. z o.o.   Kraków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Jesteś jedną z tych osób, które zawsze pytają o przepis? Jeździsz do sklepu IKEA na obiad? Świetnie się składa! Do naszego zespołu w Restauracji IKEA szukamy ludzi, którzy uwielbiają jedzenie, chętnie zdobywają nową wiedzę i chcą, by ich praca sprawiała radość innym. Tutaj, w...
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Łyszkowice    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie / na zastępstwo  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Zakroczym    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
  • Kucharz Śniadaniowy

    ISS Facility Services Sp. z o.o.   Kraków, okolica Ronda Czyżyńskiego    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny
    2 dni
    Do obowiązków będzie głównie należało: Produkcja i wydawanie (na zamówienie – na żywo): Kanapek, tostów, panini; Dań ciepłych (jajecznica, szakszuka, śniadania angielskie itp.)
  • Szef Zmiany w Kuchni (K/M)

    Novotel Ibis Szczecin Centrum   Szczecin, Dworcowa 16    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz

    Stowarzyszenie Otwarte Drzwi   Warszawa, ul. Targowa 82    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    przygotowanie cotygodniowego menu, z uwzględnieniem dań wegetariańskich, wegańskich, przygotowanie list zakupów, zarządzanie zespołem, praca na kuchni, obsługa urządzeń kuchennych, przygotowywanie potraw zgodnie z tygodniowym menu, według receptur, dbanie o najwyższą jakość...
  • Kucharz (dania zimne)

    ENOTECA & gastronomia   Warszawa, ul. Sielecka 35    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   11 000 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    przygotowywanie dań podawanych na zimno zgodnie z recepturami; dbałość o smak i estetykę dania; utrzymywanie porządku na stanowisku pracy;