pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
23 godz.
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie dań a'la carte; Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; Przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności; Nasze oczekiwania: Doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza min. 5 lat;...
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
Jesteś jedną z tych osób, które zawsze pytają o przepis? Jeździsz do sklepu IKEA na obiad? Świetnie się składa! Do naszego zespołu w Restauracji IKEA szukamy ludzi, którzy uwielbiają jedzenie, chętnie zdobywają nową wiedzę i chcą, by ich praca sprawiała radość innym. Tutaj, w...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą miały szansę na stałe zagościć w...
pracownik fizyczny umowa zlecenie aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
przygotowanie cotygodniowego menu, z uwzględnieniem dań wegetariańskich, wegańskich, przygotowanie list zakupów, zarządzanie zespołem, praca na kuchni, obsługa urządzeń kuchennych, przygotowywanie potraw zgodnie z tygodniowym menu, według receptur, dbanie o najwyższą jakość...
pracownik fizyczny umowa zlecenie / na zastępstwo pełny etat
2 dni
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
Do obowiązków będzie głównie należało: Produkcja i wydawanie (na zamówienie – na żywo): Kanapek, tostów, panini; Dań ciepłych (jajecznica, szakszuka, śniadania angielskie itp.)
Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Headhunters Sp. z o.o. (certyfikat nr 10079 w Krajowym Rejestrze Agencji Zatrudnienia) działająca na rynku polskim i zagranicznym dla swojego niemieckiego Klienta, poszukuje pełnoletnich uczniów oraz studentów na stanowiska w branży gastronomicznej w sezonie letnim 2017.
Kucharz - Gastronomia
Obowiązki:
Jak co sezon poszukujemy dla naszego niemieckiego partnera pełnoletnich, optymistycznie nastawionych do świata uczniów oraz studentów, którzy zdobyli już doświadczenie jako kucharz, znają przynajmniej komunikatywnie język niemiecki, a którzy chcieliby odłożyć trochę „grosza” przez okres wakacyjny pracując „na kuchni”.
Wymagania:
Ukończone 18 lat
Komunikatywny język niemiecki
Skan legitymacji (obydwie strony) lub zaświadczenie z uczelni/szkoły z aktywnym statusem studenta/ucznia
Doświadczenie w gastronomii lub serwisie to warunek konieczny!
CV w języku niemieckim + foto
Referencje potwierdzające kompetencje, oraz zdobyte doświadczenie ww. branży są mile widziane
Oferujemy:
Niemiecką umowę o pracę na czas określony (możliwość podjęcia pracy w okresie pomiędzy 1.06.-30.09.2017)
Stawka godzinowa 8,50 €/h brutto
Darmowe wyżywienie i zakwaterowanie
Praca 8-12h/ dziennie min. 5 dni w tygodniu
Możliwość poszerzenia umiejętności praktycznych jak i językowych
Przyjazną atmosferę i pewne miejsce pracy!
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
23 godz.
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie dań a'la carte; Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; Przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności; Nasze oczekiwania: Doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza min. 5 lat;...
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
Jesteś jedną z tych osób, które zawsze pytają o przepis? Jeździsz do sklepu IKEA na obiad? Świetnie się składa! Do naszego zespołu w Restauracji IKEA szukamy ludzi, którzy uwielbiają jedzenie, chętnie zdobywają nową wiedzę i chcą, by ich praca sprawiała radość innym. Tutaj, w...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą miały szansę na stałe zagościć w...
pracownik fizyczny umowa zlecenie aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
przygotowanie cotygodniowego menu, z uwzględnieniem dań wegetariańskich, wegańskich, przygotowanie list zakupów, zarządzanie zespołem, praca na kuchni, obsługa urządzeń kuchennych, przygotowywanie potraw zgodnie z tygodniowym menu, według receptur, dbanie o najwyższą jakość...
pracownik fizyczny umowa zlecenie / na zastępstwo pełny etat
2 dni
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
Do obowiązków będzie głównie należało: Produkcja i wydawanie (na zamówienie – na żywo): Kanapek, tostów, panini; Dań ciepłych (jajecznica, szakszuka, śniadania angielskie itp.)
Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!