pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie dań a'la carte; Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; Przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności; Nasze oczekiwania: Doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza min. 5 lat;...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 godz.
Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą miały szansę na stałe zagościć w...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat / część etatu
3 godz.
Jeździsz do sklepu IKEA na obiad i masz apetyt na dobrą pracę? Wyśmienicie! Do naszych zespołów w Dziale Gastronomii IKEA szukamy ludzi, którzy tak jak my uwielbiają jedzenie, chcą zdobywać wartościowe doświadczenie i chętnie uczą się nowych rzeczy. Tutaj, w sklepie w IKEA Janki,...
pracownik fizyczny umowa zlecenie aplikuj szybkoaplikuj bez CV
18 godz.
przygotowanie cotygodniowego menu, z uwzględnieniem dań wegetariańskich, wegańskich, przygotowanie list zakupów, zarządzanie zespołem, praca na kuchni, obsługa urządzeń kuchennych, przygotowywanie potraw zgodnie z tygodniowym menu, według receptur, dbanie o najwyższą jakość...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
24 godz.
Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
pracownik fizyczny umowa zlecenie / na zastępstwo pełny etat
1 dni
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
Do obowiązków będzie głównie należało: Produkcja i wydawanie (na zamówienie – na żywo): Kanapek, tostów, panini; Dań ciepłych (jajecznica, szakszuka, śniadania angielskie itp.)
Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
Headhunters Sp. z o.o. (KRAZ 10079) dla swojego Klienta poszukuje doświadczonych kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy w popularnych restauracjach w Szwecji na stanowisku:
Kucharz / Chef de Partie
Miejsce pracy: Kiruna
Obowiązki:
Przygotowywanie zarówno zimnych jak i gorących potraw kuchni europejskiej zgodnie z obowiązującymi standardami,
Utrzymanie czystości na stanowisku pracy,
Udział w przygotowywaniu zamówień na brakujące produkty spożywcze.
Wymagania:
Wykształcenie kierunkowe (dyplom kucharza) lub ekwiwalent w doświadczeniu,
Przynajmniej komunikatywna znajomość języka angielskiego,
Dyspozycyjność i gotowość do szybkiego wyjazdu za granicę,
Umiejętność pracy w zespole.
Oferujemy:
Atrakcyjne wynagrodzenie,
173 godzin pracy miesięcznie z możliwością pracy w weekendy, z możliwością nadgodzin,
Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika (niski koszt zakwaterowania).
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie dań a'la carte; Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; Przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności; Nasze oczekiwania: Doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza min. 5 lat;...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 godz.
Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą miały szansę na stałe zagościć w...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat / część etatu
3 godz.
Jeździsz do sklepu IKEA na obiad i masz apetyt na dobrą pracę? Wyśmienicie! Do naszych zespołów w Dziale Gastronomii IKEA szukamy ludzi, którzy tak jak my uwielbiają jedzenie, chcą zdobywać wartościowe doświadczenie i chętnie uczą się nowych rzeczy. Tutaj, w sklepie w IKEA Janki,...
pracownik fizyczny umowa zlecenie aplikuj szybkoaplikuj bez CV
18 godz.
przygotowanie cotygodniowego menu, z uwzględnieniem dań wegetariańskich, wegańskich, przygotowanie list zakupów, zarządzanie zespołem, praca na kuchni, obsługa urządzeń kuchennych, przygotowywanie potraw zgodnie z tygodniowym menu, według receptur, dbanie o najwyższą jakość...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
24 godz.
Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
pracownik fizyczny umowa zlecenie / na zastępstwo pełny etat
1 dni
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
Do obowiązków będzie głównie należało: Produkcja i wydawanie (na zamówienie – na żywo): Kanapek, tostów, panini; Dań ciepłych (jajecznica, szakszuka, śniadania angielskie itp.)
Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.