Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
19 godz.
Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą miały szansę na stałe zagościć w...
pracownik fizyczny umowa zlecenie / na zastępstwo pełny etat
1 dni
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
6 dni
Jeśli jesteś osobą, która: Posiada doświadczenie na podobnym stanowisku, Posiada umiejętność pracy w zespole, dobrze słucha i jest nastawiona do działania, Jest bezkonfliktowa, dyspozycyjna, Jest zdyscyplinowana w zachowaniu czystości i higieny pracy, Wykazuje zaangażowanie, motywację i...
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 dni
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat 5 500 - 9 000 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
13 dni
przygotowywanie dań wysokiej jakości zgodnie z wytycznymi dotyczącymi menu; przygotowanie potraw a’la carte oraz bankietowych; dbałość o czystość i higienę miejsca pracy; przygotowanie mis-en-place dla serwowanego menu; współpraca z innymi działami w celu realizacji życzeń Gości.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: dbanie o higienę, czystość i utrzymanie porządku w kuchni, zmywanie naczyń, organizacja zaopatrzenia w produkty i inne środki niezbędne do przygotowania posiłków.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
ONRECO to firma z wieloletnim doświadczeniem. Ponad osiem lat sukcesywnie działamy na rynku usprawniając mechanizmy kadrowe, a także pośrednicząc w zatrudnianiu osób w całej Europie. Będąc ekspertem z dziedziny zintegrowanego doradztwa personalnego, od lat podejmujemy współpracę z liderami wśród firm tymczasowych działających na terenie Niemiec. Obecnie możemy pochwalić się pracą dla siedmiuset zadowolonych klientów. Mamy dostęp do stale aktualizowanej bazy danych z ofertami pracy w Niemczech. Jeżeli więc jesteś człowiekiem, który obecnie poszukuje pracy za granicą, zachęcamy do kontaktu!
Kucharz/kucharka - Pomocnik kucharza
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji,
Dbałość o zapewnienie odpowiedniego zaprowiantowania,
Przestrzeganie standardów zgodnie z regulacjami HACCP.
Wymagania:
Wykształcenie kierunkowe (dyplom kucharza),
Doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza, albo jako pomocnik kucharza
Komunikatywna znajomość języka angielskiego (przynajmniej B1)
Umiejętności organizacyjne,
Umiejętność pracy w zespole.
Oferujemy:
Legalne zatrudnienie
Stałe zatrudnienie na umowę o pracę na warunkach niemieckich (z pełnym pakietem socjalnym)
Bardzo atrakcyjne wynagrodzenie
Ubezpieczenie dla pracownika i jego rodziny
Polskojęzyczny koordynator na terenie Niemiec (w Grünstadt), który pomoże rozwiązać wszelkie trudności (przez cały okres zatrudnienia)
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
19 godz.
Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą miały szansę na stałe zagościć w...
pracownik fizyczny umowa zlecenie / na zastępstwo pełny etat
1 dni
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
6 dni
Jeśli jesteś osobą, która: Posiada doświadczenie na podobnym stanowisku, Posiada umiejętność pracy w zespole, dobrze słucha i jest nastawiona do działania, Jest bezkonfliktowa, dyspozycyjna, Jest zdyscyplinowana w zachowaniu czystości i higieny pracy, Wykazuje zaangażowanie, motywację i...
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 dni
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat 5 500 - 9 000 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
13 dni
przygotowywanie dań wysokiej jakości zgodnie z wytycznymi dotyczącymi menu; przygotowanie potraw a’la carte oraz bankietowych; dbałość o czystość i higienę miejsca pracy; przygotowanie mis-en-place dla serwowanego menu; współpraca z innymi działami w celu realizacji życzeń Gości.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: dbanie o higienę, czystość i utrzymanie porządku w kuchni, zmywanie naczyń, organizacja zaopatrzenia w produkty i inne środki niezbędne do przygotowania posiłków.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!