Po sukcesie Domaine de la Klauss otwarcie Domaine de montagne w Ventron może być postrzegane jako jego siostrzany statek. Nowy etap w doskonałości hotelu, wzmocniony reputacją i doświadczeniem pierwszego obiektu.
Tam, w górach, nad Ventronem, w sercu dziewiczej przyrody, na wysokości 900 m, rozpocznie się nowa przygoda.
Chalet Frère Joseph oferuje pełne doświadczenie dzięki 28 wysokiej klasy pokojom i apartamentom, naturalnemu spa o powierzchni 800 m² i dwóm restauracjom; bistronomiczna na lunch i wyśmienita na kolację.
Aby zachwycić Twoje kubki smakowe, szef kuchni Benoit Potdevin, kierujący wykwintną restauracją K w sercu Domaine de la Klauss od jej otwarcia w 2017 r. i jedyną nową restauracją wyróżnioną gwiazdką Michelin w 2024 r. w Grand-Est, podpisze menu restauracji.
Lokalna gastronomia będzie w centrum uwagi, od pola do talerza, oferując naszym klientom niezapomniane doznania kulinarne. Skorzystaj z tej rodzinnej atmosfery, dołączając do naszego pełnego pasji zespołu i wykorzystaj swoje umiejętności, aby służyć naszym klientom.