analiza, planowanie, koordynacja i prowadzenie działań w oparciu o wewnętrzne standardy, koordynowanie i rozwijanie planów produkcyjnych we współpracy z kierownikiem logistyki, wprowadzanie projektów optymalizacyjnych z wykorzystaniem filozofii WCM lub Lean Manufacturing, efektywne wdrażanie...
identyfikacja potencjalnego potencjału sprzedażowego na przydzielonym obszarze, nawiązywanie i utrzymywanie stałych, dobrych relacji z klientami, w szczególności z dużymi gospodarstwami rolnymi i przedsiębiorstwami rolniczymi oraz firmami usługowymi, ukierunkowywanie działań...
tworzenie rekrutacyjnej bazy danych kandydatów, rekrutacja i selekcja kandydatów, organizacja spotkań rekrutacyjnych w terenie, utrzymywanie relacji z klientami, prace biurowe.
stały kontakt z klientami, codzienne wizyty w piekarniach i cukierniach zgodnie z ustalonymi wcześniej trasami oraz potrzebami klientów i wymogami rynku, planowanie ww. wizyt w systemie CRM oraz raportowanie przebiegu wizyt i ich wyników w CRM, planowanie i ustalanie pokazów technologicznych w...
wykonywanie kontroli na stanowiskach należących do stacji prób oraz określonych przez bezpośredniego przełożonego odcinkach pracy, prawidłowy przebieg procesu wykonywania kontroli wyrobów gotowych gwarantujący osiągnięcie wymaganej jakości, odbiór wyrobu gotowego zgodnie ze...
montaż instalacji gazów technicznych, wykonywanie zadań określonych przez inżynierów projektu, sporządzanie kompletnych protokołów awaryjnych oraz analizowanie przyczyn powstawania awarii, zgłaszanie nieprawidłowości w funkcjonowaniu urządzeń będących własnością zakładu, stały...
realizowanie założeń optymalizacji kosztów, planowanie zakupów na ustalone okresy, zapewniających realizację zadań produkcyjnych, realizacja zamówień i stałe monitorowanie procesu współpracy z dostawcami, ogólne nadzorowanie prawidłowego systemu zamówień pod względem terminów i kosztów.
wybijanie sera z form oraz prace pomocnicze przy soleniu sera, transport sera, jego ważenie i liczenie, mycie form, nakładanie tac do urządzenia porcjującego, prace pomocnicze przy nakłuwaniu sera.
prowadzenie procesu produkcji zgodnie z dokumentacją technologiczną procesu i wyrobu, obsługa maszyn produkcyjnych, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy zgodnie z obowiązującym standardem, dbałość o maszyny produkcyjne, urządzenia z nimi współpracujące oraz środki transportu...
przygotowywanie dodatków do produkcji: obieranie, krojenie bakalii, wyciskanie, mycie owoców, lekka praca manualna przy linii produkcyjnej, pakowanie produktów, pomoc w bieżących czynnościach.
praca w hali magazynowej, praca w temperaturze -20 st. C (mrożone artykuły spożywcze), rozładunek i załadunek samochodów, kompletowanie zamówień, utrzymanie porządku i czystości w halach magazynowych, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa.
ocena wyrobu pod względem zgodności z wymaganiami, wykonywanie rzetelnych badań opisanych w planie kontroli oraz dodatkowo zleconych, określanie zgodności komponentów i wyrobów gotowych z ich specyfikacjami, wsparcie dla inżynierów jakości we wdrażaniu działań korygujących i...