Praca.plPraca LS travel foodservice Poland Sp. z o.o.
LS travel foodservice Poland Sp. z o.o.
Gastronomia
Nowoczesna, dynamicznie rozwijająca się spółka, prowadząca sieć kawiarni i restauracje na terenie całej Polski, właściciel brandów: empik cafe, SO!COFFEE, Bread&Co., Business Shark, The Flame, Flying Bistro, Furore Ice Cream Shop.
Przygotowywanie i prowadzenie szkoleń sprzedażowych; Realizacja wytyczonych celów szkoleniowych; Wdrażanie standardów obsługi klienta; Praca nad świadomością i postawą szkolonych załóg; Rozwój wiedzy produktowej; Aktywne uczestnictwo w tworzeniu pozytywnego wizerunku firmy;
Osoba zatrudniana na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za koordynację współpracy z Działem Operacji i Business Partnerami prowadzącymi kawiarnie i restauracje. Zadania: Przygotowywanie zestawień dla potrzeb biura, w tym raportów sprzedażowych Zbieranie informacji z regionów Archiwizacja...
Nadzór i kontrola nad podległymi kawiarniami i restauracjami; Realizacja wytyczonych celów budżetowych i sprzedażowych; Zarządzanie podległym obszarem sprzedażowym i zespołami; Budowanie długoterminowych relacji z Business Partnerami; Aktywne uczestnictwo w tworzeniu pozytywnego wizerunku...
Doświadczenie w gastronomii na podobnym stanowisku; Wykształcenie minimum średnie; Umiejętność pracy wg wyznaczonych standardów; Komunikatywność; Dyspozycyjność Mile widziana znajomość języka angielskiego
Doświadczenie w gastronomii na podobnym stanowisku; Wykształcenie minimum średnie; Umiejętność pracy wg wyznaczonych standardów; Komunikatywność; Dyspozycyjność Mile widziana znajomość języka angielskiego
Doświadczenie w pracy w gastronomii na stanowisku kierowniczym, mile widziane doświadczenie w firmach sieciowych; Przestrzeganie zasad umowy związanych z funkcjonowaniem lokalu; Pasja, energia, zaangażowanie i samodzielność; Profesjonalizm w podejściu do obsługi klienta; Znajomość języka...
Uśmiech, odpowiedzialność i zaangażowanie Otwartość na ludzi i łatwość w nawiązywaniu kontaktów Dyspozycyjność Umiejętność pracy w zespole Mile widziane doświadczenie w gastronomii na podobnym stanowisku Aktualna książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Prowadzenie własnej działalności gospodarczej; Budowanie otwartego i zaangażowanego zespołu; Przestrzeganie zasad umowy związanych z funkcjonowaniem lokalu; Dbałość o jakość obsługi Klienta;
Produkcja i wypiek produktów słodkich zgodnie ze standardami sieci PAUL; Nadzór nad zaopatrzeniem w półprodukty i surowce niezbędne do przygotowywania wypieków; Pilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami; Utrzymywanie miejsca pracy w idealnym porządku;
Produkcja i wypiek pieczywa zgodnie ze standardami sieci PAUL, Pilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami; Utrzymywanie miejsca pracy w idealnym porządku;
Produkcja i przygotowywanie dań zgodnie ze standardami sieci PAUL; Pilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami; Utrzymywanie miejsca pracy w idealnym porządku;
Prowadzenie własnej działalności gospodarczej; Budowanie otwartego i zaangażowanego zespołu; Przestrzeganie zasad umowy związanych z funkcjonowaniem lokalu; Dbałość o jakość obsługi Klienta;
Zarządzanie zmiana i podległym personelem; Dbałość o wysoką jakość obsługi; Nadzorowanie standardów jakości wydawanych dań i produktów; Realizacja wyznaczonych celów sprzedażowych oraz kontrola kosztów;
Produkcja i wypiek produktów słodkich zgodnie ze standardami sieci PAUL; Nadzór nad zaopatrzeniem w półprodukty i surowce niezbędne do przygotowywania wypieków; Pilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami; Utrzymywanie miejsca pracy w idealnym porządku;
Produkcja i wypiek pieczywa zgodnie ze standardami sieci PAUL, Pilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami; Utrzymywanie miejsca pracy w idealnym porządku;