Praca.pl Praca Mazowieckie Jachranka
Kierownik Lokalu Gastronomicznego

Praca Kierownik Lokalu Gastronomicznego Jachranka

Nowość Sortuj wg.: daty trafności

Najnowsze oferty pracy: 3

  • Zastępca Kierownika zaplecza gastronomicznego

    Praca.pl   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    12 dni
    Zakres obowiązków: Nadzorowanie procesów utrzymania czystości w zapleczach gastronomicznych oraz kantynie pracowniczej. Zapewnienie utrzymania odpowiedniego poziomu wskaźnika stłuczek. Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego. Kontrola przestrzegania procedur gastronomicznych (BHP...
  • Kierownik ds. Gastronomii

    Praca.pl   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    12 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Dbanie o najwyższą jakość obsługi i pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur hotelowych, Budowanie i utrzymanie doskonałych relacji z Gośćmi i zespołem,...
  •  
  • Kierownik Gastronomii

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...

Praca Kierownik Lokalu Gastronomicznego mazowieckie najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Zmiany bankietów / restauracji

    CFI Hotels Group   Warszawa, Ursynów    praca stacjonarna
    starszy specjalista (senior)  umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    17 godz.
    Zakres obowiązków: kompleksowa organizacja pracy w restauracji hotelowej, barze oraz części bankietowej/konferencyjnej; zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; profesjonalna obsługa gości oraz szkolenie podległego personelu; kontrola zamówień, kosztów, sporządzanie...