Praca.pl Praca Gastronomia / Catering
Manager Restauracji

Praca Manager Restauracji

Nowość Sortuj wg.: daty trafności

Najnowsze oferty pracy: 4

  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Skawina    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    24 godz.
    Opis stanowiska: Codzienne nadzorowanie działalności restauracji, Koordynacja pracy zespołu kuchni i sali (20 osób) Monitorowanie jakości serwowanych potraw oraz usług świadczonych przez personel. Rekrutacja, szkolenie i rozwój pracowników. Planowanie grafiku pracy oraz zarządzanie czasem...
  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Ameryka (pow. olsztyński, gm. Olsztynek), Restauracja Pracownicza w Centrum Logistycznym Zalando    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Opis stanowiska Organizacja pracy personelu, tworzenie grafików, Zarządzanie budżetem, Przygotowywanie i obsługa eventów, Przygotowanie zestawień i raportów, Przestrzeganie zasad higieny, BHP oraz standardów Sodexo, Rekrutacja, Prowadzenie szkoleń dla pracowników, Utrzymywanie dobrych...
  • Kierownik Kawiarni So! Coffee

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Kraków, Lotnisko Balice, ul. Kapitana Mieczysława Medweckiego 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna  pełny etat
    6 dni
    Twój zakres obowiązków Zarządzanie kawiarnią i dbanie o pozytywną atmosferę; Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; Zachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojów; Zarządzanie zespołem Baristów; Stałe poszerzanie wiedzy gastronomicznej oraz...
  • Kierownik Kawiarni Costa Coffee

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Białystok, ul. Świętojańska 15, Mickiewicza    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna
    8 dni
    Twój zakres obowiązków Zarządzanie kawiarnią i dbanie o pozytywną atmosferę; Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; Zachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojów; Zarządzanie zespołem Baristów; Stałe poszerzanie wiedzy gastronomicznej oraz...