Twój zakres obowiązków: przeprowadzanie kontroli jakościowej wyrobów i podzespołów produkowanych w Nowym Stylu wydawanie ocen jakościowych w oparciu o dokumentację oraz wymagania jakościowe klientów prowadzenie zapisów jakościowych zgodnie z obowiązującymi procedurami montaż...
Od teraz pracujemy dla Ciebie!
Włącz zgodę na udostępnianie swojego CV, a my polecimy je pracodawcom.
Twój zakres obowiązków Pomoc w przeprowadzeniu testów chemicznych przy wykorzystaniu najnowszych metod i analiz; Pomoc w analizie statystycznej wyników i pomiarów; Pobieranie próbek do przeprowadzenia testów; Rejestracja próbek i ich klasyfikacja w systemie; Nadzór nad dokumentacją,...
Twoje zadania: Weryfikacja zgodności dokumentacji PPAP z wymaganiami od dostawców (raporty pomiarowe, certyfikaty materiałowe itp.) Sprawdzanie jakości części dostarczanych przez dostawców w procesie PPAP; Kontakt z dostawcami (wyjaśnianie wątpliwości dotyczących defektów, różnic...
specjalista (mid) umowa o pracę / zlecenie pełny etat
3 dni
Zakres obowiązków: Pobór prób do badań podczas produkcji oraz z magazynu. Rejestracja, przygotowywanie oraz rozdysponowanie próbek do badań. Wykonywanie prostych analiz żywności i pasz. Nadzór nad wyposażeniem kontrolnym i pomiarowym. Obsługa sprzętu, w tym sprawdzanie prawidłowości...
pracownik fizyczny umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
6 dni
Twój zakres obowiązków: Kontrola i analiza procesu, Sporządzanie raportów, Współpraca z innymi działami w celu zapewnienia jakości, Nadzór nad procesami montażowymi, Identyfikacja i zgłaszanie defektów, Kontrola estetyki.
Umowa o pracę zawarta zostanie z Emer Sp. z o. o. z siedzibą w Wyłudkach (woj. podlaskie) - miejsce świadczenia pracy to Wyłudki. Zadania: Odpowiedzialność za kontrolę jakościową toku produkcyjnego produktów, w tym przede wszystkim: Wykonywanie analiz jakościowych surowców,...
Zapraszamy do aplikowania. Opis stanowiska Realizacja zadań związanych z wytwarzaniem wyrobów mięsnych, w tym obróbka i obróbka termiczna; Pakowanie produktów świeżych oraz krojonych; Wykonywanie prac magazynowych; Przestrzeganie procedur jakościowych i zasad bezpieczeństwa;