pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
11 godz.
Poszukujemy pracowników do zakładu mięsnego do trybowania i klasowania mięsa wieprzowego. Praca na jedną zmianę od poniedziałku do piątku, co druga sobota pracująca (jeżeli jest więcej zamówień). Czas rozpoczęcia pracy 4:15 lub 4:45 maksymalnie do 9,5h dziennie. Mile widziane osoby z...
Od teraz pracujemy dla Ciebie!
Włącz zgodę na udostępnianie swojego CV, a my polecimy je pracodawcom.
Twój zakres obowiązków rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
Przedsiębiorstwo HERITAGE SLAUGHTERHOUSE s.r.o. poszukuje osób do pracy w charakterze rzeźnika. Praca skierowana również do osób z Polski Miejsce pracy: Słowacja, Magurská 562, 02951 Lokca - Námestovo
We are looking for SKILLED BUTCHERS to join our client in central Finland - Outukumpu, from April 2025! This role is suitable for you if you have experience with beef butchering/beef meat cutting and are ready to start off your new full-time career in peaceful Finland. The position is fixed-term,...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 dni
Obowiązki: Wieszanie kurczaków na haki w nowoczesnej ubojni drobiu; Praca przy linii produkcyjnej i wykonywanie prac zgodnie z instrukcjami obowiązującymi w miejscu pracy; Wymagania: Siły i chęci do pracy; Odporność na głośniejsze dźwięki linii produkcyjnej; Mile widziane doświadczenie...
pracownik fizyczny umowa o pracę / agencyjna tymczasowa/dodatkowa aplikuj bez CV
10 dni
Precyzyjny rozbiór i trybowanie różnych rodzajów mięsa. Praca zgodnie z obowiązującymi normami higieny i bezpieczeństwa. Utrzymanie wysokiej jakości przetworzonych produktów.
pracownik fizyczny umowa o pracę / agencyjna tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
11 dni
Termin zatrudnienia: od czerwca do paździenik 2025 Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział kotlet/boczek: 4 osoby