Restauracja FRAGOLA mieszcząca się w centrum handlowym GALERIA MOKOTÓW (Warszawa ul. Wołoska 12), oferująca różnego rodzaju desery lodowe, kawy, napoje zimne i ciepłe, naleśniki, ciasta oraz potrawy obiadowo -lunch'owe.
Przygotowywanie i serwowanie potraw kuchennych (obiadowo-lunch'owych) tj. przystawek, zup, sałatek, dań głównych (PRACOWNIK KUCHNI); Produkcja lodów i przygotowywanie dodatków do deserów i potraw (PRACOWNIK PRODUKCYJNY) Wykonywanie prac porządkowych.
Przygotowywanie i serwowanie oferowanych produktów tj. deserów lodowych, kaw, napojów zimnych i ciepłych, ciast, naleśników; Przygotowywanie i serwowanie potraw kuchennych (obiadowo-lunch'owych) tj. przystawek, zup, sałatek, dań głównych; Produkcja lodów i przygotowywanie dodatków do...
Przygotowywanie i serwowanie produktów oferowanych w kawiarni tj. deserów lodowych, kaw, napojów zimnych i ciepłych, ciast, naleśników; Obsługa kasjerska i kelnerska klientów; Wykonywanie prac porządkowych.
Przygotowywanie i serwowanie produktów oferowanych w kawiarni tj. deserów lodowych, kaw, napojów zimnych i ciepłych, ciast, naleśników; Obsługa kasjerska i kelnerska klientów; Wykonywanie prac porządkowych.
Przygotowywanie mieszanek lodowych Produkcja lodów w oparciu o ustalone procedury i standardy Przygotowywanie dodatków do deserów serwowanych w kawiarni Prace porządkowe Przestrzeganie zasad higieny dot. procesów produkcyjnych Obsługa maszyn i urządzeń w zakresie produkcji lodów
Przygotowywanie i serwowanie produktów oferowanych w kawiarni tj. deserów lodowych, kaw, napojów zimnych i ciepłych, ciast, naleśników; Obsługa kasjerska i kelnerska klientów; Wykonywanie prac porządkowych.
Przygotowywanie mieszanek lodowych Produkcja lodów w oparciu o ustalone procedury i standardy Przygotowywanie dodatków do deserów serwowanych w kawiarni Prace porządkowe Przestrzeganie zasad higieny dot. procesów produkcyjnych Obsługa maszyn i urządzeń w zakresie produkcji lodów
Przygotowywanie i serwowanie produktów oferowanych w kawiarni tj. deserów lodowych, kaw, napojów zimnych i ciepłych, ciast, naleśników; Obsługa kasjerska i kelnerska klientów; Wykonywanie prac porządkowych.
Przygotowywanie i serwowanie produktów oferowanych w kawiarni: deserów lodowych, kaw, napojów zimnych i ciepłych, naleśników, ciast; Przygotowywanie dodatków do deserów; Obsługa kelnerska i kasjerska klientów (obsługa klientów na miejscu i kupujących na wynos); Prace porządkowe.