Accor jest wiodącą na świecie, kompleksową grupą hotelarską oferującą gościom wyjątkowe i niezapomniane wrażenia w 5 000 hotelach, kurortach i rezydencjach w 110 krajach świata.
Z 300 000 pracownikami we wszystkich czterech zakątkach świata, różnorodność jest dla naszej Grupy codziennością. Ta ambicja, którą chcemy razem z Wami realizować, stanowi część dążenia do otwartości, promowania równości w miejscu pracy i zapobiegania dyskryminacji, wszędzie tam, gdzie działamy.
Accor dysponuje niezrównanym portfolio marek hoteli, od luksusowych po ekonomiczne i od ponad 50 lat świadczy usługi związane z gościnnością. Oprócz zakwaterowania, dzięki świadczonym usługom w zakresie gastronomii, rozrywki, wellbeing i coworkingu, Accor umożliwia nowe sposoby życia, pracy i spędzania czasu wolnego.
Aby realizować cele biznesowe, portfolio Accor obejmuje także działalność ukierunkowaną na dystrybucję usług, działania operacyjne i doświadczenia w branży hotelarskiej. Goście mają dostęp do jednego z najbardziej atrakcyjnych programów lojalnościowych na świecie. Accor jest głęboko zaangażowany w tworzenie zrównoważonego rozwoju aktywnie działając na rzecz naszej planety i lokalnych społeczności. W ramach programu Planet 21 - Acting Here. Accor działa na rzecz „pozytywnego hotelarstwa”, a w ramach Accor Solidarity pomaga osobom w niekorzystnej sytuacji życiowej poprzez szkolenia zawodowe i dostęp do miejsc pracy.
Główne obszary odpowiedzialności: zapewnienie najwyższej jakości usług świadczonych przez Dział Gastronomii , maksymalizowanie przychodów i zwiększanie rentowności outletów gastronomicznych, identyfikowanie i rozwiązywanie problemów w sposób zapewniający najwyższą satysfakcję...
Kierownik Restauracji Winestone będzie odpowiedzialny/a za generowanie zysków i uzyskiwanie zaplanowanych wyników finansowych, efektywne i wydajne zarządzanie restauracją Winestone oraz sklepem z winami, który oferuje ponad 70 gatunków wina; zwiększenie sprzedaży win, animacje promujące...
Kluczowe obowiązki: codzienne wsparcie Kierownika Działu, zapewnienie wysokiej jakości usług świadczonych przez hotel, profesjonalna, bieżąca obsługa gości, rozwój i szkolenie pracowników, dbałość o szczegóły serwisu, zgodnie ze standardami marki, sprzedaż produktów...
Osoba zatrudniona na stanowisku Koordynatora ds. Konferencji i Bankietów (stanowisko operacyjne, nie związane ze sprzedażą) będzie odpowiedzialna za zarządzanie działem konferencji i bankietów, organizację spotkań segmentu MICE oraz ścisłą współpracę i komunikację z pozostałymi...
Kucharz będzie odpowiedzialny/a za zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, zapewnianie czystości i gotowości oraz właściwego zastosowania sprzętu kuchennego, przestrzeganie regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny, a w szczególności standardów HACCP.
Kelner/ka będzie odpowiedzialny/a za pomoc w obsłudze klientów w poszczególnych punktach gastronomicznych, zapewnienie wysokiej jakości usług oraz budowanie korzystnych relacji z klientem. Dodatkową odpowiedzialnością będzie przestrzeganie przepisów i procedur obowiązujących w punktach...
Kelner/ka będzie odpowiedzialny/a za obsługę klientów w poszczególnych punktach gastronomicznych, zapewnienie wysokiej jakości usług oraz budowanie korzystnych relacji z klientem. Dodatkową odpowiedzialnością będzie przestrzeganie przepisów i procedur obowiązujących w punktach...
TECHNIK będzie odpowiedzialny za dbanie o stan techniczny i naprawę urządzeń na terenie hotelu, osiąganie optymalnych parametrów użytkowych urządzeń i systemów oraz planowanie działań prewencyjnych w zakresie wyposażenia technicznego obiektu. Dodatkową odpowiedzialnością Technika...
Technik Systemów Sanitarnych będzie odpowiedzialny za zapewnienie ciągłej, bezpiecznej i ekonomicznej eksploatacji budynku hotelowego, osiąganie optymalnych parametrów użytkowych urządzeń i systemów w tym zużycia energii i wody, planowanie działań prewencyjnych w celu zapewnienia...
Recepcjonista/tka będzie odpowiedzialny za zagwarantowanie prawidłowego przebiegu pobytu klienta w hotelu oraz prowadzenie bazy danych klienta. Dodatkową odpowiedzialnością Recepcjonisty/stki będzie informowanie o warunkach pobytu, konieczności dokonania niezbędnych formalności z tym...
Osoba zatrudniona na stanowisku Kucharza będzie odpowiedzialna za przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnością Kucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe...
Osoba zatrudniona na stanowisku Kelner będzie odpowiedzialna za obsługę klientów w punktach gastronomicznych, zapewnienie wysokiej jakości usług oraz budowanie korzystnych relacji z klientem. Dodatkową odpowiedzialnością Kelnera będzie przestrzeganie przepisów i procedur obowiązujących...
Pokojowa/y będzie odpowiedzialna/y za zapewnienie higieny, czystości i porządku w pokojach hotelowych i pomieszczeniach ogólnodostępnych zgodnie z wymogami i standardami sieci.
Asystent ds. Hotelowych będzie odpowiedzialny/a za wsparcie Dyrektora Hotelu w zadaniach menedżerskich i ekonomicznych w celu uzyskania jak najlepszych wyników przez hotel, pomoc w organizacji i zarządzaniu hotelem w celu zapewnienia satysfakcji klienta oraz realizacji projektów i aktualnie...