Zakres obowiązków: sprzedaż bezpośrednia produktów ogólnopolskiej Spółki, pozyskiwanie nowych klientów na powierzonym obszarze, budowanie długotrwałych relacji z klientem, efektywne wprowadzanie nowych produktów.
Zakres obowiązków: współpraca z pracownikami zespołu technicznego, produkcji oraz innych komórek organizacyjnych zakładu; monitorowanie stanu zapasów działu w tym części zamiennych i materiałów eksploatacyjnych oraz zgłaszanie bieżących potrzeb zakupowych; prowadzenie bazy danych...
Cel stanowiska – przyjęcie, obróbka i wydanie surowca w Elewatorze w Teresinie koło Sochaczewa Zakres obowiązków: prawidłowa obsługa maszyn i urządzeń do czyszczenia, suszenia i rozładunku zbóż prowadzenie rozładunku i załadunku zbóż odpowiedzialność za prowadzenie procesu...
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Kontrola pracy maszyn i urządzeń w obrębie hali produkcyjnej estrów i gliceryny, parku zbiorników operacyjnych i magazynu chemii, stacji oczyszczania ścieków technologicznych,oraz pompowni wody chłodzącej; Monitoring i utrzymywanie właściwych parametrów linii...
Wykształcenie średnie techniczne (kierunkowe) Doświadczenie min. 2 lata doświadczenia pracy w służbach utrzymania ruchu zakładów produkcyjnych; Umiejętności: doświadczenie w pracy z urządzeniami przemysłowymi (pompy, wentylatory, sprężarki, przenośniki) znajomość budowy maszyn;...
Cel stanowiska – utrzymywanie sprawności technicznej maszyn, urządzeń i instalacji procesowych, usuwanie awarii i usterek, prace modernizacyjne. ZAKRES OBOWIĄZKÓW zabezpieczenie sprawności maszyn i urządzeń od strony automatycznej, elektrycznej i elektronicznej oraz utrzymanie należytej...
przewóz towarów sypkich (m.in. zboża) ciągnikiem siodłowym z naczepą wywrotką; dbanie o stan techniczny pojazdu (podstawowe czynności serwisowe, utrzymanie czystości) dbanie o terminowość dostaw; dbanie o interesy i dobro firmy w kontakcie z kontrahentami i organami kontrolnymi;
sprzątanie pokoi i powierzchni publicznych hotelu, obsługa sal konferencyjnych w zakresie dbałości o czystość, zapewnienie pełnej obsługi pokoi gości, zgodnie z poleceniami, w oparciu o ustalone normy i metody działania.