Praca Piekarz Olsztynek

Sortuj wg.: daty trafności

Najnowsze oferty pracy: 1

  • Operator Linii Produkcyjnej - Piekarz

    Schwarzpersonal GmbH   warmińsko-mazurskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Niemcy
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   9 000 - 11 000 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    obsługa maszyn w strefie przygotowania mas lub pieca do wypieku; przygotowywanie mas według receptur; obsługa pieca do wypieku zgodnie z planem produkcyjnym oraz obowiązującymi procedurami; przestrzeganie jakości wytwarzanych produktów; regulacje obsługiwanych urządzeń; sporządzanie raportów;
  •  

Praca Piekarz warmińsko-mazurskie najnowsze oferty pracy

  • Piekarz

    Schiever Polska Sp. z o.o.   Ełk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zakres obowiązków: wyrób produktów piekarniczych, odpiek pieczywa, krojenie, pakowanie, metkowanie asortymentu. Oczekujemy: doświadczenia w pracy na stanowisku piekarza, gotowości do pracy fizycznej, zmianowej, zaangażowania w pracę, umiejętności pracy w zespole.
  • Pracownik / Pracownica Piekarni

    Schiever Polska Sp. z o.o.   Ełk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Zakres Obowiązków Wyrób produktów piekarniczych. Odpiek pieczywa. Krojenie, pakowanie i metkowanie asortymentu.
  • Operator Linii Produkcyjnej - Piekarz

    Schwarzpersonal GmbH   warmińsko-mazurskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Niemcy
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   9 000 - 11 000 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    obsługa maszyn w strefie przygotowania mas lub pieca do wypieku; przygotowywanie mas według receptur; obsługa pieca do wypieku zgodnie z planem produkcyjnym oraz obowiązującymi procedurami; przestrzeganie jakości wytwarzanych produktów; regulacje obsługiwanych urządzeń; sporządzanie raportów;