Obowiązki: Sprzątanie pomieszczeń biurowych i powierzchni wspólnych, przy zakładzie produkcyjnym (branża farmaceutyczna) Drobne naprawy – przykręcanie klamek, regulowanie zawiasów itp.
Co będzie należeć do Twoich obowiązków? Zarządzanie usługą cleaningu i cateringu; Organizacja czasu pracy zespołu (ok. 17 osób) Kontakt i budowanie pozytywnych relacji z klientem; Wprowadzanie i rozliczenie faktur, wykonywanie zamówień;
dbanie o czystość na kuchni i na linii serwisowej; prace pomocnicze na kuchni (obróbka żywności - krojenie, obieranie itp.) przygotowywanie kanapek i surówek oraz prostych dań;
Zapewnienie jak najwyższego standardu przygotowywanych posiłków i obsługi, zgodnie z wymaganiami kontraktu i standardami ISS; Przygotowanie menu; Nadzór nad kosztami żywności wraz z kierownikiem restauracji; Odpowiedzialność za magazyny; Innowacyjne podejście – znajomość trendów i...
Przygotowanie menu wspólnie z szefem kuchni; Nadzór nad wsadem wspólnie z kierownikiem cateringu i zastępcą szefa kuchni; Udział w szkoleniach; Znajomość kuchni międzynarodowych; Obsługa stanowiska live cooking; Zastępowanie szefa w czasie jego urlopu i przejęcie na ten czas jego...
Ścisła współpraca w zakresie menu z szefem kuchni i zastępcą szefa; Zapewnienie jak najwyższego standardu serwowanych posiłków i obsługi; Nadzór nad kosztami wsadów w kantynie; Ustalanie menu wraz z szefem kuchni; Wsparcie w zakresie przygotowań spotkań cateringowych; Organizacja linii...