Opis stanowiska: utrzymanie sprawnego i prawidłowego obiegu dokumentów w biurze; obsługa centrali telefonicznej i korespondencji przychodzącej oraz wychodzącej; organizacja wyjazdów biznesowych (rezerwację hoteli, biletów lotniczych) współpraca z dostawcami firmy m.in. z firmami...
Ścisła współpraca w zakresie menu z szefem kuchni i zastępcą szefa; Zapewnienie jak najwyższego standardu serwowanych posiłków i obsługi; Nadzór nad kosztami wsadów w kantynie; Ustalanie menu wraz z szefem kuchni; Wsparcie w zakresie przygotowań spotkań cateringowych; Organizacja linii...
Zapewnienie jak najwyższego standardu przygotowywanych posiłków i obsługi, zgodnie z wymaganiami kontraktu i standardami ISS; Przygotowanie menu; Nadzór nad kosztami żywności wraz z kierownikiem restauracji; Odpowiedzialność za magazyny; Innowacyjne podejście – znajomość trendów i...
Przygotowanie menu wspólnie z szefem kuchni; Nadzór nad wsadem wspólnie z kierownikiem cateringu i zastępcą szefa kuchni; Udział w szkoleniach; Znajomość kuchni międzynarodowych; Obsługa stanowiska live cooking; Zastępowanie szefa w czasie jego urlopu i przejęcie na ten czas jego...
zarządzanie usługą utrzymania czystości w serwisie sprzątającym w godzinach nocnych (21.00-5.00) organizacja pracy podległych pracowników około 10 osób; nadzór nad wysoką jakością realizowanych usług; kontakt i budowanie pozytywnych relacji z klientem;
Jeżeli zdecydujesz się dołączyć do naszego zespołu, będziesz odpowiadać za: Utrzymanie sprawnego i prawidłowego obiegu dokumentów w biurze; Obsługę centrali telefonicznej i korespondencji przychodzącej oraz wychodzącej; Organizację wyjazdów biznesowych (rezerwację hoteli, biletów...
zarządzanie usługą utrzymania czystości w serwisie sprzątającym w godzinach nocnych (21.00-5.00) organizacja pracy podległych pracowników około 10 osób; nadzór nad wysoką jakością realizowanych usług; kontakt i budowanie pozytywnych relacji z klientem;
przyjmowanie i wydawanie z magazynu artykułów żywnościowych; przechowywanie artykułów spożywczych zgodnie z zasadami HACCP; prowadzenie dokumentacji magazynowej, utrzymanie czystości w miejscu pracy;