Based in Carlow, Émile Pâtissier is family business which produces a professional range of artisan dessert and confectionery products for the Irish Foodservice market.

Passionate about producing pastry-chef standard dessert products for cafes, restaurants, hotels and other Foodservice outlets, the quality of the product range reflects its origins; made using artisan methods of production by skilled bakers and pastry chefs, natural ingredients, locally sourced where possible, all products are made using scratch recipes, and free from commercial mixes.

 

Archiwalne oferty pracy

  • Cukiernik ze znajomością języka polskiego

    Emile Patissier   Irlandia, Carlow   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    33 dni
    Zadania: Wypiek i przygotowanie wyrobów cukierniczych zgodnie z recepturami; Kontrola jakości wypieków; Utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy.
  • Cukiernik bez znajomości języka angielskiego

    Emile Patissier   Irlandia, Carlow   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    35 dni
    Zadania: Przygotowywanie i wypiek różnorodnych wyrobów piekarniczych; Dbałość o jakość i estetykę produktów; Przestrzeganie standardów produkcji i zasad higieny.
  • Cukiernik

    Emile Patissier   Irlandia, Carlow   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    37 dni
    Wymagania: Doświadczenie min. 2 lata w pracy jako Cukiernik. Doświadczenie w pieczeniu wyrobów cukierniczych. Język angielski nie jest wymagany, mamy pracowników, którzy posługują się j. polskim.
  • Cukiernik ze znajomością języka polskiego

    Emile Patissier   Irlandia, Carlow   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    103 dni
    Zadania: Wypiek i przygotowanie wyrobów cukierniczych zgodnie z recepturami; Kontrola jakości wypieków; Utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy.
  • Cukiernik bez znajomości języka angielskiego

    Emile Patissier   Irlandia, Carlow   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    105 dni
    Zadania: Przygotowywanie i wypiek różnorodnych wyrobów piekarniczych; Dbałość o jakość i estetykę produktów; Przestrzeganie standardów produkcji i zasad higieny.
  • Cukiernik

    Emile Patissier   Irlandia, Carlow   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    107 dni
    Wymagania: Doświadczenie min. 2 lata w pracy jako Cukiernik. Doświadczenie w pieczeniu wyrobów cukierniczych. Język angielski nie jest wymagany, mamy pracowników, którzy posługują się j. polskim.
  • Cukiernik ze znajomością języka polskiego

    Emile Patissier   Irlandia, Carlow   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    145 dni
    Zadania: Wypiek i przygotowanie wyrobów cukierniczych zgodnie z recepturami; Kontrola jakości wypieków; Utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy.
  • Pomoc kuchenna ze znajomością języka polskiego

    Emile Patissier   Irlandia, Carlow   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    145 dni
    Zadania: Obsługa i czyszczenie sprzętu kuchennego; Pomoc przy rozładunku i przechowywaniu dostaw; Organizacja zapasów i dbanie o ich jakość; Współpraca z zespołem kuchennym przy przygotowywaniu wypieków; Realizacja zadań zleconych przez szefa kuchni.
  • Piekarz ze znajomością języka polskiego

    Emile Patissier   Irlandia, Carlow   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    145 dni
    Zadania: Wypiek i przygotowanie wyrobów piekarniczych zgodnie z recepturami; Kontrola jakości wypieków; Utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy.
  • Cukiernik bez znajomości języka angielskiego

    Emile Patissier   Irlandia, Carlow   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    147 dni
    Zadania: Przygotowywanie i wypiek różnorodnych wyrobów cukierniczych; Dbałość o jakość i estetykę produktów; Przestrzeganie standardów produkcji i zasad higieny.
  • Pomoc kuchenna bez znajomości języka angielskiego

    Emile Patissier   Irlandia, Carlow   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    147 dni
    Zadania: Czyszczenie i utrzymanie sprzętu kuchennego; Pomoc w rozpakowywaniu dostaw i organizacji magazynu; Kontrola rotacji zapasów, dbanie o świeżość składników; Wsparcie zespołu kuchni przy przygotowywaniu wypieków; Wykonywanie dodatkowych zadań według poleceń szefa kuchni.
  • Piekarz bez znajomości języka angielskiego

    Emile Patissier   Irlandia, Carlow   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    147 dni
    Zadania: Przygotowywanie i wypiek różnorodnych wyrobów piekarniczych; Dbałość o jakość i estetykę produktów; Przestrzeganie standardów produkcji i zasad higieny.
  • Cukiernik

    Emile Patissier   Irlandia, Carlow   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    149 dni
    Wymagania: Doświadczenie min. 2 lata w pracy jako Cukiernik. Doświadczenie w pieczeniu wyrobów cukierniczych. Język angielski nie jest wymagany, mamy pracowników, którzy posługują się j. polskim.
  • Pomoc kuchenna w Piekarni

    Emile Patissier   Irlandia, Carlow   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    149 dni
    Obowiązki: Obsługa sprzętu: Pomoc w czyszczeniu sprzętu kuchennego. Zarządzanie zapasami: Pomoc w rozpakowywaniu i przechowywaniu dostaw, organizowaniu magazynów i rotacji zapasów w celu zapewnienia świeżości i dostępności składników. Współpraca zespołowa: ścisła współpraca z...
  • Piekarz

    Emile Patissier   Irlandia, Carlow   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    149 dni
    Wymagania: Doświadczenie min. 2 lata w pracy jako Piekarz. Język angielski nie jest wymagany, mamy pracowników, którzy posługują się j. polskim.

Emile Patissier

1 O’Brien Road

R93 F2P3 Carlow