ZATRUDNIONA OSOBA BĘDZIE ODPOWIEDZIALNA ZA: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług, estetykę potraw, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
11 godz.
Opis stanowiska: przygotowanie potraw zapewniając najwyższą jakość produktów i usług, dbałość o estetykę potraw, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, dbanie o porządek.
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
12 godz.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozpoznawanie potrzeb Klientów i profesjonalne doradztwo kulinarne dedykowane Klientom z branży HoReCa, przygotowywanie i prowadzenie szkoleń, wspieranie działań Doradców Klienta oraz KAM, rozwijanie oferty asortymentowej, dbanie o dobry wizerunek...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie aplikuj szybkoaplikuj bez CV
18 godz.
Zadania na stanowisku: produkcja owsianek; przygotowywanie sałatek, sosów i dresingów; siekanie i obieranie warzyw; przygotowywanie dań ciepłych; pakowanie posiłków do opakowań;