Najnowsze oferty pracy

  • Rooms Division Manager (Kierownik ds. Hotelowych)

    Mercure Krakow Old Town​   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoja misja W swojej pracy będziesz pełnił funkcję lidera, prowadząc efektywne działania operacyjne pionu hotelowego, zarówno od strony finansowej, jak i zadowolenia naszych gości oraz pracowników. Poprzez swoją pasję, zaangażowanie i doświadczenie będziesz inspirował i prowadził do...
  • Rooms Division Manager (Kierownik ds. Hotelowych)

    TRIBE Krakow Old Town   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoja misja Zostań ambasadorem odważnej i lifestylowej marki TRIBE! W TRIBE jesteśmy czymś więcej niż tylko hotelem – jesteśmy postępem i żywą społecznością, gdzie kreatywność, innowacyjność, design oraz pasja łączą się, aby stworzyć przyszłość gościnności już teraz....
  • Pro-active Sales Manager​ (Kierownik ds. Sprzedaży Aktywnej)

    TRIBE Krakow Old Town | MERCURE Krakow Old Town   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twój zakres obowiązków Pierwszy w Polsce lifestylowy TRIBE już wkrótce w… Krakowie! Rozwijamy portfolio naszych hoteli i poszukujemy dynamicznej osobowości do aktywnego rozwijania nowych i istniejących biznesów dla dwóch flagowych hoteli Accor o standardzie 4-gwiazdek położonych w samym...
  • Kierownik Działu Sprzedaży

    Novotel i ibis Kraków Centrum   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twój zakres obowiązków będziesz odpowiedzialny/a za wyniki sprzedażowe hoteli w dwóch brandach (375 pokoi) wraz z przestrzenią konferencyjną i raportowanie bezpośrednio do Dyrektora Hotelu; odpowiedzialność za realizację budżetu hotelu; przygotowywanie oraz wdrażanie strategii...
  • Menedżer Gastronomii i Marketingu

    Hotel Fryderyk Sp. z o.o.   Duszniki-Zdrój, Hotel Fryderyk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Zakres Obowiązków: Zarządzanie Gastronomią: Nadzór nad działaniem restauracji i baru. Monitorowanie jakości obsługi i satysfakcji klientów. Współpraca z zespołem kuchni w celu opracowania atrakcyjnych ofert menu. Marketing Gastronomiczny i Hotelowy: Tworzenie i wdrażanie strategii...
  • Szef zmiany w kuchni (K/M)

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Zobacz więcej ofert pracy

Food and Beverage (F&B) Manager

Jobfinder
kujawsko-pomorskie
praca stacjonarna
2311 dni temu

Agencja Doradztwa Personalnego Jobfinder, od ponad 12 lat świadczy usługi rekrutacyjne dla polskich i zagranicznych klientów. Specjalizuje się w innowacyjnych metodach pracy gwarantujących skuteczność, w elastycznym podejściu do każdego zadania i bezpośrednim pozyskiwaniu kandydatów.

Aktualnie dla swojego Klienta – prestiżowego obiektu hotelowego,poszukuje osoby na stanowisko:

Food and Beverage (F&B) Manager

Zespół Hotelu to grono specjalistów z dziedziny Profesjonalnej Obsługi Klienta,dążących do spełnienia najwyższych wymagań swoich Klientów, w sposób jak najbardziej profesjonalny. Obiekt jest jednym z najpiękniej położonych hoteli w województwie kujawsko-pomorskim, oferującym usługi na najwyższym poziomie.

Zakres obowiązków na tym stanowisku:
  • Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za efektywne zarządzanie gastronomią, dbałość o najwyższą, jakość oferty gastronomicznej i utrzymywanie długofalowych relacji z Klientem.
  • Nadzorowanie pracy personelu kuchni, obsługi śniadań, kelnerów i barmanów
  • Ustalanie grafików i rozliczanie czasu pracy podległych pracowników
  • Zarządzanie i kontrola stanów magazynowych oraz koordynacja zewnętrznych dostawców cateringu
  • Nadzór nad przestrzeganiem polityki kosztowej zgodnie z założonym budżetem
  • Nadzór nad przestrzeganiem standardów obsługi gości zgodnych z wymaganiami
  • Wystawianie dokumentów sprzedaży
  • Wsparcie dyrektora w bieżącej działalności obiektu
Nasze oczekiwania wobec Kandydatów:
  • Osoba na tym stanowisku powinna posiadać doświadczenie w kierowaniu zespołem ludzi oraz powinna posiadać praktyczną wiedzę w zakresie obsługi konferencji, bankietów i cateringu a także doświadczenie w prowadzeniu gastronomii hotelowej
  • Praktyczną wiedzę z zakresu obsługi konferencji, eventów, bankietów min. 1rok
  • Doświadczenie w przygotowywaniu ofert gastronomiczno-konferencyjnych oraz w obszarze kontroli, jakości a także gospodarki magazynowej
  • Umiejętności komunikacyjne i interpersonalne
  • Zdolności do zarządzania swoim czasem i czasem podwładnych
  • Zdolności prowadzenia kilku projektów jednocześnie
  • Zdolność w posługiwaniu się językiem angielskim lub niemieckim
  • Umiejętności komputerowe (MS Office)
  • Mile widziane kursy barmańskie, baristyczne, sommelierskie, kelnerskie
 Nasza oferta:
  • Atrakcyjne warunki zatrudnienia
  • Pracę w młodym i profesjonalnym zespole
  • Możliwość rozwoju zawodowego
  • Wsparcie w relokacji - zakwaterowanie w hotelu
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity z dnia 26.06.2014 r., Dz. U. z 2014 r., poz. 1182). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o dobrowolności podania danych osobowych oraz prawie dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
 

Podobne oferty

  • Rooms Division Manager (Kierownik ds. Hotelowych)

    Mercure Krakow Old Town​   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoja misja W swojej pracy będziesz pełnił funkcję lidera, prowadząc efektywne działania operacyjne pionu hotelowego, zarówno od strony finansowej, jak i zadowolenia naszych gości oraz pracowników. Poprzez swoją pasję, zaangażowanie i doświadczenie będziesz inspirował i prowadził do...
  • Rooms Division Manager (Kierownik ds. Hotelowych)

    TRIBE Krakow Old Town   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoja misja Zostań ambasadorem odważnej i lifestylowej marki TRIBE! W TRIBE jesteśmy czymś więcej niż tylko hotelem – jesteśmy postępem i żywą społecznością, gdzie kreatywność, innowacyjność, design oraz pasja łączą się, aby stworzyć przyszłość gościnności już teraz....
  • Pro-active Sales Manager​ (Kierownik ds. Sprzedaży Aktywnej)

    TRIBE Krakow Old Town | MERCURE Krakow Old Town   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twój zakres obowiązków Pierwszy w Polsce lifestylowy TRIBE już wkrótce w… Krakowie! Rozwijamy portfolio naszych hoteli i poszukujemy dynamicznej osobowości do aktywnego rozwijania nowych i istniejących biznesów dla dwóch flagowych hoteli Accor o standardzie 4-gwiazdek położonych w samym...
  • Kierownik Działu Sprzedaży

    Novotel i ibis Kraków Centrum   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twój zakres obowiązków będziesz odpowiedzialny/a za wyniki sprzedażowe hoteli w dwóch brandach (375 pokoi) wraz z przestrzenią konferencyjną i raportowanie bezpośrednio do Dyrektora Hotelu; odpowiedzialność za realizację budżetu hotelu; przygotowywanie oraz wdrażanie strategii...
  • Menedżer Gastronomii i Marketingu

    Hotel Fryderyk Sp. z o.o.   Duszniki-Zdrój, Hotel Fryderyk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Zakres Obowiązków: Zarządzanie Gastronomią: Nadzór nad działaniem restauracji i baru. Monitorowanie jakości obsługi i satysfakcji klientów. Współpraca z zespołem kuchni w celu opracowania atrakcyjnych ofert menu. Marketing Gastronomiczny i Hotelowy: Tworzenie i wdrażanie strategii...
  • Szef zmiany w kuchni (K/M)

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!