Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Gastronomii

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 godz.
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...
  • Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
  • Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności

    NTFY Jeżak Rabiej S.K.A.   Ożarów Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    5 godz.
    Obowiązki i odpowiedzialności: Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu; Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP; Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych zgodnie z...
  • Szef zmiany w gastronomii​ (K/M)

    Novotel i ibis Budget Katowice Centrum   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację. Będziesz dbać o bieżącą obsługę gości zgodnie ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Technolog przemysłu spożywczego - sektor mięsny

    Praca.pl Sp. z o.o.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    6 dni
    Twoje zadania: Przygotowanie raportów produkcyjnych oraz analiz technologicznych i finansowych dla dywizji wieprzowej i wołowej. Praca nad innowacyjnymi produktami, w tym nadzór nad nowymi recepturami i analizy rynkowe. Współpraca z zespołami organizacyjnymi w celu zapewnienia jakości i...
  • Specjalista ds. Technologii

    Grupa Mieszko   Racibórz    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna   dziś wygasa
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    15 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca łódzkie Kierownik ds. Gastronomii łódzkie
Regionalny Koordynator ds. Gastronomii

Regionalny Koordynator ds. Gastronomii

Da Grasso Sp. z o.o.
łódzkie
kierownik/koordynator
kontrakt B2B
praca stacjonarna
rekrutacja online
883 dni temu

Da Grasso to największa sieć pizzerii w Polsce, która działa nieprzerwanie od 1996 roku. Słyniemy z doskonałej pizzy i najlepszego sosu czosnkowego.

 

 

W związku z dynamicznym rozwojem sieci gastronomicznej poszukujemy osoby, która dołączy do naszego zespołu na stanowisku:

Regionalny Koordynator ds. Gastronomii
Nr ref.: KOOR-11-2021
Zadania:
Zadania:
  • pozyskiwanie nowych Franczyzobiorców
  • koordynacja procesu uruchomienia pizzerii
  • wspieranie Franczyzobiorców w codziennej pracy pizzerii
  • tworzenie analiz zakupowo-sprzedażowych w podległym regionie
  • tworzenie zestawień sprzedażowych dla poszczególnych placówek
  • nadzór nad przestrzeganiem zapisów umowy franczyzowej
  • planowanie i realizacja lokalnych strategii marketingowych 
  • administrowanie dokumentacją franczyzobiorców
Wymagania:
  • doświadczenia na podobnym stanowisku w rynku HoReCa – warunek konieczny
  • wysokorozwinięte zdolności interpersonalne
  • gotowości do częstych podróży
  • dobrej organizacji pracy i samodzielności
  • znajomości pakietu MS Office
  • czynnego prawo jazdy kat.B
Oferujemy:
  • kontrakt B2B
  • umowa o współpracy na czas nieokreślony 
  • atrakcyjne wynagrodzenie plus premia
  • niezbędne narzędzia pracy samochód, karta paliwowa, laptop, telefon
  • wybrane benefity (Multisport)
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Gastronomii

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 godz.
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...
  • Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
  • Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności

    NTFY Jeżak Rabiej S.K.A.   Ożarów Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    5 godz.
    Obowiązki i odpowiedzialności: Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu; Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP; Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych zgodnie z...
  • Szef zmiany w gastronomii​ (K/M)

    Novotel i ibis Budget Katowice Centrum   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację. Będziesz dbać o bieżącą obsługę gości zgodnie ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Technolog przemysłu spożywczego - sektor mięsny

    Praca.pl Sp. z o.o.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    6 dni
    Twoje zadania: Przygotowanie raportów produkcyjnych oraz analiz technologicznych i finansowych dla dywizji wieprzowej i wołowej. Praca nad innowacyjnymi produktami, w tym nadzór nad nowymi recepturami i analizy rynkowe. Współpraca z zespołami organizacyjnymi w celu zapewnienia jakości i...
  • Specjalista ds. Technologii

    Grupa Mieszko   Racibórz    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna   dziś wygasa
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    15 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...