Najnowsze oferty pracy

  • Kucharz hotelowy

    Praca.pl Sp. z o.o.   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Świnoujście
    pracownik fizyczny  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    2 godz.
    Opis stanowiska Przygotowanie i serwowanie posiłków według standardów; Zapewnienie jakości i estetyki potraw; Utrzymanie czystości w chłodni i kuchni; Przestrzeganie norm BHP i HACCP; Zarządzanie magazynowaniem żywności;
  • Kucharz

    Selgros Cash&Carry   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie dań a'la carte; Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; Przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności; Nasze oczekiwania: Doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza min. 5 lat;...
  • Kucharz

    Stowarzyszenie Otwarte Drzwi   Warszawa, ul. Targowa 82    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    przygotowanie cotygodniowego menu, z uwzględnieniem dań wegetariańskich, wegańskich, przygotowanie list zakupów, zarządzanie zespołem, praca na kuchni, obsługa urządzeń kuchennych, przygotowywanie potraw zgodnie z tygodniowym menu, według receptur, dbanie o najwyższą jakość...
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Zakroczym    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
  • Key Account Manager Foodservice

    Transgourmet Polska Sp. z o.o. / Selgros Cash&Carry   Ożarów Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista mid / senior  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: realizacja celów sprzedażowych i marżowych dla wybranych Klientów sieciowych Foodservice, aktywne pozyskiwanie i utrzymanie Klientów sieciowych (głównie Hotele i Restauracje), prowadzenie własnych projektów sprzedażowych, prowadzenie procesu...
  • Kucharz (dania zimne)

    ENOTECA & gastronomia   Warszawa, ul. Sielecka 35    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   11 000 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    przygotowywanie dań podawanych na zimno zgodnie z recepturami; dbałość o smak i estetykę dania; utrzymywanie porządku na stanowisku pracy;
  • Pracownik działu hotelowego - kucharz

    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Świnoujście
    pracownik fizyczny  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    9 dni
    Informacje: Typ statku: Ro-Ro Ferry / Ro-Pax; Opis statku: Więcej informacji dotyczących oferty pod nr. telefony 91 3594 173; Rejon pływania: Świnoujście - Trelleborg / Świnoujście - Ystad; Długość kontraktu: 2/2 tygodnie; Data okrętowania: do uzgodnienia; Opis stanowiska: przygotowywanie...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Mazowieckie Szef Kuchni Mazowieckie
Zastępca Szefa Kuchni - Trener Kulinarny

Zastępca Szefa Kuchni - Trener Kulinarny

MAKRO Cash and Carry Polska S.A.
mazowieckie, Warszawa Al. Jerozolimskie
praca stacjonarna
1559 dni temu
Zastępca Szefa Kuchni - Trener Kulinarny
Miejsce pracy: Warszawa Al. Jerozolimskie

 

Jesteśmy innowacyjną firmą z branży handlu hurtowego, należącą do Grupy METRO. Działając wspólnie w globalnej sieci MAKRO/METRO Cash&Carry, zapewniamy najwyższej jakości towary oraz kompleksowe rozwiązania biznesowe 21 milionom naszych klientów w 25 krajach na całym świecie. Jeśli podobnie jak my, masz naturę przedsiębiorcy, jesteś otwarty na nowe wyzwania i lubisz się uczyć, dołącz do naszego Zespołu.

Chcesz budować swój profesjonalny wizerunek w wyjątkowym miejscu na gastronomicznej mapie Polski? Świetnie czujesz się animując duże grupy osób i chcesz dzielić się swoją pasją z innymi?

 

Jeśli  „TAK”, to dołącz do naszego Zespołu jako Trener Kulinarny/ Zastępca Szefa Kuchni -  umowa B2B.

 

Twoją rolą w Zespole będzie:

  • prowadzenie szkoleń dla klientów i pracowników MAKRO
  • przygotowywanie oraz organizacja pokazów kulinarnych
  • obsługa wewnętrznych wydarzeń i wsparcie działań marketingowych i PR firmy
  • przestrzegania przepisów HACCP oraz procedur wewnętrznych
  • dbanie o jakość i prezencję dań serwowanych w Akademii
  • obsługa kulinarna wydarzeń odbywających się w Akademii

 Nasze oczekiwania:

  • min. 5 lat doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza
  • doświadczenie w prowadzeniu szkoleń będzie dodatkowym atutem
  • mile widziane doświadczenie międzynarodowe
  • dobra znajomość nowych trendów kulinarnych oraz branży HoReCa
  • mile widziana znajomość języka angielskiego
  • kreatywność, otwartość na przekazywanie wiedzy i inspiracji innym

Oferujemy Ci:

  • pasjonującą pracę w nowocześnie wyposażonej kuchni
  • możliwość realizacji najbardziej ambitnych celów kulinarnych, w oparciu o szeroki asortyment produktów dostępnych w halach MAKRO
  • możliwość budowania swojego profesjonalnego wizerunku w branży gastronomicznej
  • duży zakres samodzielności oraz przyjazną i nieformalną atmosferę pracy
  • współpracę na zasadach B2B

MAKRO Cash & Carry to międzynarodowa firma działająca w branży handlu hurtowego w 30 lokalizacjach w całym kraju.

 

Poznaj

MAKRO Cash and Carry Polska S.A.

MAKRO jest częścią METRO Group, jednego z największych na świecie koncernów handlowych, oferuje swoim Klientom produkty najwyższej jakości po możliwie najniższych cenach. Jesteśmy najnowocześniejszą, samoobsługową hurtownią dla przedsiębiorców i ludzi biznesu.

Podobne oferty

  • Kucharz hotelowy

    Praca.pl Sp. z o.o.   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Świnoujście
    pracownik fizyczny  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    2 godz.
    Opis stanowiska Przygotowanie i serwowanie posiłków według standardów; Zapewnienie jakości i estetyki potraw; Utrzymanie czystości w chłodni i kuchni; Przestrzeganie norm BHP i HACCP; Zarządzanie magazynowaniem żywności;
  • Kucharz

    Selgros Cash&Carry   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie dań a'la carte; Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; Przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności; Nasze oczekiwania: Doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza min. 5 lat;...
  • Kucharz

    Stowarzyszenie Otwarte Drzwi   Warszawa, ul. Targowa 82    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    przygotowanie cotygodniowego menu, z uwzględnieniem dań wegetariańskich, wegańskich, przygotowanie list zakupów, zarządzanie zespołem, praca na kuchni, obsługa urządzeń kuchennych, przygotowywanie potraw zgodnie z tygodniowym menu, według receptur, dbanie o najwyższą jakość...
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Zakroczym    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
  • Key Account Manager Foodservice

    Transgourmet Polska Sp. z o.o. / Selgros Cash&Carry   Ożarów Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista mid / senior  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: realizacja celów sprzedażowych i marżowych dla wybranych Klientów sieciowych Foodservice, aktywne pozyskiwanie i utrzymanie Klientów sieciowych (głównie Hotele i Restauracje), prowadzenie własnych projektów sprzedażowych, prowadzenie procesu...
  • Kucharz (dania zimne)

    ENOTECA & gastronomia   Warszawa, ul. Sielecka 35    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   11 000 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    przygotowywanie dań podawanych na zimno zgodnie z recepturami; dbałość o smak i estetykę dania; utrzymywanie porządku na stanowisku pracy;
  • Pracownik działu hotelowego - kucharz

    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Świnoujście
    pracownik fizyczny  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    9 dni
    Informacje: Typ statku: Ro-Ro Ferry / Ro-Pax; Opis statku: Więcej informacji dotyczących oferty pod nr. telefony 91 3594 173; Rejon pływania: Świnoujście - Trelleborg / Świnoujście - Ystad; Długość kontraktu: 2/2 tygodnie; Data okrętowania: do uzgodnienia; Opis stanowiska: przygotowywanie...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...