relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
Co będziesz robić: Wspierać kucharzy w przygotowywaniu dań; Dbać o porządek na kuchni; Zmywać naczynia; Pomagać przy wydawaniu i porcjowaniu posiłków; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w gastronomii (stołówki, restauracje, eventy – wszystko się liczy) lub z chęcią do nauki :)...
Co będziesz robić: Wspierać kucharzy w przygotowywaniu dań; Dbać o porządek na kuchni; Zmywać naczynia; Pomagać przy wydawaniu i porcjowaniu posiłków; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w gastronomii (stołówki, restauracje, eventy – wszystko się liczy) Osób energicznych i...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
Co będziesz robić: Wspierać kucharzy w przygotowywaniu dań Brać udział w wydawce i obsłudze klienta Zmywać naczynia i dbać o porządek na kuchni Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w gastronomii (stołówki, restauracje, eventy – wszystko się liczy) Osób energicznych i odpornych na...
Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w gastronomii (stołówki, restauracje, eventy – wszystko się liczy) lub z chęcią do nauki :) Osób energicznych i odpornych na szybkie tempo; Kogoś gotowego do pracy fizycznej i zespołowej; Osób z aktualną książeczką sanepidowską; Mile widziane prawo jazdy;
Wsparcie przy przygotowywaniu gorących posiłków. Wydawanie posiłków pacjentom i personelowi. Zmywanie naczyń i utrzymanie czystości na zapleczu kuchennym. Przestrzeganie zasad HACCP.
Klient portalu Praca.pl
Biskupice Podgórne
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 32,10 zł brutto/godz.
1 dni
Przygotowywanie podstawowych dań i półproduktów (zupy, sosy, surówki, kanapki, obróbka warzyw i mięsa). Utrzymanie czystości w kuchni i na zapleczu. Zmywanie naczyń i sprzętu kuchennego. Obsługa kasy fiskalnej oraz wydawanie posiłków.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Obsługa kasy fiskalnej i terminala; Przyjmowanie zamówień na wynos; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Wykonywanie czynności i zadań zleconych przez kucharza, pracując pod jego ścisłym nadzorem. Przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami podstawowych zagadnień higieny. Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi, sprzętu gastronomicznego, mebli oraz pomieszczeń kuchennych.
W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.
Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.
Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
Co będziesz robić: Wspierać kucharzy w przygotowywaniu dań; Dbać o porządek na kuchni; Zmywać naczynia; Pomagać przy wydawaniu i porcjowaniu posiłków; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w gastronomii (stołówki, restauracje, eventy – wszystko się liczy) lub z chęcią do nauki :)...
Co będziesz robić: Wspierać kucharzy w przygotowywaniu dań; Dbać o porządek na kuchni; Zmywać naczynia; Pomagać przy wydawaniu i porcjowaniu posiłków; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w gastronomii (stołówki, restauracje, eventy – wszystko się liczy) Osób energicznych i...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
Co będziesz robić: Wspierać kucharzy w przygotowywaniu dań Brać udział w wydawce i obsłudze klienta Zmywać naczynia i dbać o porządek na kuchni Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w gastronomii (stołówki, restauracje, eventy – wszystko się liczy) Osób energicznych i odpornych na...
Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w gastronomii (stołówki, restauracje, eventy – wszystko się liczy) lub z chęcią do nauki :) Osób energicznych i odpornych na szybkie tempo; Kogoś gotowego do pracy fizycznej i zespołowej; Osób z aktualną książeczką sanepidowską; Mile widziane prawo jazdy;
Wsparcie przy przygotowywaniu gorących posiłków. Wydawanie posiłków pacjentom i personelowi. Zmywanie naczyń i utrzymanie czystości na zapleczu kuchennym. Przestrzeganie zasad HACCP.
Klient portalu Praca.pl
Biskupice Podgórne
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 32,10 zł brutto/godz.
1 dni
Przygotowywanie podstawowych dań i półproduktów (zupy, sosy, surówki, kanapki, obróbka warzyw i mięsa). Utrzymanie czystości w kuchni i na zapleczu. Zmywanie naczyń i sprzętu kuchennego. Obsługa kasy fiskalnej oraz wydawanie posiłków.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Obsługa kasy fiskalnej i terminala; Przyjmowanie zamówień na wynos; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Wykonywanie czynności i zadań zleconych przez kucharza, pracując pod jego ścisłym nadzorem. Przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami podstawowych zagadnień higieny. Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi, sprzętu gastronomicznego, mebli oraz pomieszczeń kuchennych.