Selgros Cash&CarryPiaseczno, k. Warszawy
praca stacjonarna
za 2 dni wygasa
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
3 dni
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: profesjonalna obsługa klienta, skanowanie towaru, weryfikacja towaru w punkcie kasowym, weryfikacja zgodności ilości towaru, dokonywanie rozliczeń kasowych.
Selgros Cash&CarryPiaseczno, k. Warszawy
praca stacjonarna
za 2 dni wygasa
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
3 dni
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rejestrowanie towaru w systemie gospodarki towarowej, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach, weryfikacja towaru w punkcie kasowym, weryfikacja...
Selgros Cash&CarryPiaseczno, k. Warszawy
praca stacjonarna
za 2 dni wygasa
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
3 dni
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i pakowanie mięsa, transport i wykładanie towaru na półki, dbanie o właściwą ekspozycję towaru, kontrola daty ważności produktów oraz paramentów związanych z systemem HACCP, profesjonalna obsługa klienta.
Selgros Cash&CarryPiaseczno, k. Warszawy
praca stacjonarna
za 2 dni wygasa
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat
3 dni
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rejestrowanie towaru w systemie gospodarki towarowej, rozładunek i załadunek towaru, składowanie i magazynowanie towaru, przemieszczanie towaru ręcznie oraz za pomocą wózków jezdniowych.
Selgros Cash&CarryPiaseczno, k. Warszawy
praca stacjonarna
za 2 dni wygasa
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
3 dni
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: wspieranie zadań kierownika działu, nadzór nad pracą działu, prowadzenie kontroli i analizy osiąganych wyników, stała kontrola stanów magazynowych, zapewnienie właściwej organizacji pracy, w tym planowanie harmonogramów.
Selgros Cash&CarryPiaseczno, k. Warszawy
praca stacjonarna
za 2 dni wygasa
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
3 dni
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: dbanie o higienę, czystość i utrzymanie porządku w kuchni, zmywanie naczyń, organizacja zaopatrzenia w produkty i inne środki niezbędne do przygotowania posiłków.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: bezpośrednia obsługa klienta, dbanie o ekspozycję i dostępność produktów na ladzie sprzedażowej, kontrola świeżości produktów.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.