Pałacyk pod Jodłami
Z miłości do jedzenia które inspirują nas do coraz nowszych wariacji przy tworzeniu dań
Pałacyk Pod Jodłami w Piasecznie tuż pod Warszawą to restauracja, która na przełomie 2018/2019 roku powstała z miłości do kuchni polskiej i z pasji do gotowania. Starannie skomponowane menu łączy w sobie tradycyjne dania regionalne z nowoczesnymi trendami kulinarnymi, które inspirują nas do coraz to nowych wariacji przy tworzeniu dań.
Tajemnica zamknięta w lokalności
Podstawą naszej kuchni są świeże produkty wysokiej jakości, które w znacznej części dostarczają nam sprawdzeni lokalni dostawcy. Dzięki temu mamy pewność, że serwowane w restauracji potrawy tworzone są dla naszych Gości z tego, co regionalne, polskie i najlepsze.
Jesteśmy w cichym przytulnym miejscu z dużym pięknym ogrodem i tarasem, gdzie goście mogą u nas odpocząć.
Aktualne oferty pracy
Zobacz oferty innych pracodawców
-
Pracownik Restauracji
FUTURO GASTRO SEBASTIAN PAJĄK Warszawa, CH Sadyba praca stacjonarnapracownik fizyczny umowa zlecenie 4 500 - 6 000 zł brutto/mies. aplikuj bez CV -
Pracownik gastronomii / Pracownik linii wydawczej
FUTURO GASTRO SEBASTIAN PAJĄK Warszawa, CH Sadyba praca stacjonarnapracownik fizyczny umowa zlecenie 4 500 - 6 000 zł brutto/mies. aplikuj bez CV -
Pracownik gastronomii / Pomoc Kuchenna
FUTURO GASTRO SEBASTIAN PAJĄK Warszawa, CH Sadyba best Mall praca stacjonarnapracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę 4 500 - 6 000 zł brutto/mies. aplikuj bez CV