Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca Kierownika Restauracji

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Warszawa, ul. Modlińska 56    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   5 500 - 6 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gądki, k. Poznania    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych. Raportowanie wyników do przełożonych. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług....
  • Zastępca Kierownika Restauracji

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Gdańsk, ul. Jana Pałubickiego 10    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   5 500 - 6 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
Zobacz więcej ofert pracy

Dyrektor Gastronomii Hotelu 5*

Jobfinder
mazowieckie
praca stacjonarna
1996 dni temu

Agencja Doradztwa Personalnego Jobfinder, od ponad 13 lat świadczy usługi rekrutacyjne dla polskich i zagranicznych klientów. Specjalizuje się w innowacyjnych metodach pracy gwarantujących skuteczność, w elastycznym podejściu do każdego zadania i bezpośrednim pozyskiwaniu kandydatów.

Aktualnie dla swojego Klienta – prestiżowego obiektu hotelowego w województwie kujawsko-pomorskim, poszukuje osoby na stanowisko:

Dyrektor Gastronomii Hotelu 5*

Zespół Hotelu to grono specjalistów z dziedziny Profesjonalnej Obsługi Klienta, dążących do spełnienia najwyższych wymagań swoich Klientów, w sposób jak najbardziej profesjonalny.

Obiekt jest jednym z najpiękniej położonych hoteli w województwie kujawsko-pomorskim, oferującym usługi na najwyższym poziomie.

Zakres obowiązków na tym stanowisku:
  • zarządzanie działem gastronomii oraz nadzór nad działaniami operacyjnymi z zachowaniem najwyższych standardów,
  • planowanie i nadzorowanie pracy wszystkich działów gastronomicznych w hotelu,
  • realizacja założeń budżetowych,
  • zarządzanie zespołem pracowników,
  • przeprowadzanie szkoleń dla pracowników,
  • współpraca z działem marketingu w celu promowania działań gastronomicznych.
Nasze oczekiwania wobec Kandydatów:
  • minimum 3-letniego doświadczenia na równorzędnym stanowisku pracy lub doświadczenia w pracy na stanowisku Zastępcy Dyrektora ds. Gastronomii,
  • praktycznego doświadczenia w zarządzaniu działem gastronomii,
  • silne umiejętności przywódcze oraz zorientowanie na potrzeby klienta,
  • analizowanie trendów gastronomicznych na rynku i wdrażanie ich w hotelu,
  • doświadczenia w opracowywaniu i aktualizacji menu we współpracy z Szefem Kuchni,
  • umiejętności prowadzenia szkoleń i ścieżek rozwoju Pracowników w ramach struktury organizacyjnej hotelu,
  • umiejętności utrzymania doskonałej obsługi klienta i identyfikacji potrzeb klienta,
  • wzorowej organizacji pracy,
  • nadzoru nad prawidłową realizacją zadań działu gastronomicznego zgodnie z przepisami prawa,
  • umiejętności nawiązywania i utrzymywania relacji zawodowych i biznesowych,
  • bardzo dobrej znajomość j. angielskiego,
  • bardzo dobra znajomość programów Office.
Nasza oferta:
  • praca w stabilnej firmie,
  • możliwość rozwoju zawodowego w gronie najlepszych specjalistów,
  • dogodne formy zatrudnienia
  • wsparcie w relokacji - zakwaterowanie w mieszkaniu służbowym
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity Dz. U. z 2016 r. poz. 922 z późn. zm. ). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o dobrowolności podania danych osobowych oraz prawie dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
 

Podobne oferty

  • Zastępca Kierownika Restauracji

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Warszawa, ul. Modlińska 56    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   5 500 - 6 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gądki, k. Poznania    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych. Raportowanie wyników do przełożonych. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług....
  • Zastępca Kierownika Restauracji

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Gdańsk, ul. Jana Pałubickiego 10    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   5 500 - 6 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...