Najnowsze oferty pracy

Zobacz więcej ofert pracy

Specjalista ds. Jakości i Innowacji

YANGO Sp. z o.o.

Komorów k/Warszawy

95 dni temu

YANGO Sp. z o.o. to polskie przedsiębiorstwo założone w 2014 roku. Specjalizujemy się w produkcji i dystrybucji naturalnych suplementów diety i odżywek. Rok do roku notujemy rekordowe obroty, powiększamy sieć dystrybucji i inwestujemy w innowacyjne na rynku rozwiązania. Posiadamy ponad 100 różnych produktów pod obecną marką, a niebawem przystępujemy do wprowadzenia na rynek nowej. Firma aktywnie poszukuje też odbiorców poza granicami kraju.

W związku z rosnącymi potrzebami rynku oraz rozbudową sieci sprzedaży w całej Polsce poszukujemy nowych współpracowników.

YANGO Sp. z o.o. to polskie przedsiębiorstwo założone w 2014 roku. Specjalizujemy się w produkcji i dystrybucji naturalnych suplementów diety i odżywek. Rok do roku powiększamy sieć dystrybucji i inwestujemy w innowacyjne na rynku rozwiązania. Posiadamy ponad 100 różnych produktów pod obecną marką, a niebawem przystępujemy do wprowadzenia na rynek nowej. Firma aktywnie poszukuje też odbiorców poza granicami kraju.

 

W związku z rosnącymi potrzebami rynku poszukujemy nowych współpracowników.

 

Chcesz zmienić pracę na lepszą?

 

Dołącz do zespołu w firmie rosnącej >100% rocznie!

 

Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko:

Specjalista ds. Jakości i Innowacji
Miejsce pracy: Komorów k/Warszawy

Wymiar pracy: Cały etat lub 3/4 etatu

Umowa o pracę

 

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko oraz dużą swobodę działania
  • Wynagrodzenie adekwatne do zaangażowania, posiadanego doświadczenia, wiedzy i kwalifikacji
  • Pracę w młodym i kreatywnym zespole, w atmosferze wzajemnego poszanowania i wsparcia oraz dotrzymywania słowa, wsparta wewnętrznym Kodeksem Honorowym
  • Doświadczanie ciągłego rozwoju w ramach japońskiej filozofii Kaizen
  • Bezpośrednią współpracę z Zarządem przedsiębiorstwa
  • Pracę w przyszłościowej branży rozwijającej się 10% rocznie
  • Aktywną współpracę z innymi działami firmy: zakupów, sprzedaży, produkcji, prawnym
  • Elastyczne godziny pracy
  • Możliwość rozwoju zawodowego i poszerzania kwalifikacji

Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

  • Opracowywanie nowych produktów i zarządzanie recepturami
  • Poszukiwanie i pozyskiwanie dostawców na surowce i materiały produkcyjne
  • Monitorowanie procesów technologicznych, ich standaryzację i optymalizację
  • Poszukiwanie nowych, optymalnych rozwiązań technologicznych
  • Identyfikację niezgodności, ich analizę, proponowanie i wdrażanie działań korekcyjnych
  • Zapewnienie właściwych parametrów pracy urządzeń
  • Zarządzenie wiedzą dotyczącą stosowanych procesów technologicznych (szkolenie, dokumentowanie, katalogowanie)
  • Kontrolę procedur, receptur i parametrów technologicznych w trakcie procesu produkcji
  • Selekcję i zatwierdzanie surowców, ocenę surowców do produkcji oraz kontrola ich zużycia
  • Realizację systemów zarządzania jakością
  • Współpracę z ośrodkami badawczymi, laboratoriami, instytutami naukowo-badawczymi
  • Współpracę zgłoszeniowo/uzupełniającą/badawczą z instytucjami typu GIS, GSSE, PSSE
  • Nadzór nad prawidłowym opisem i znakowaniem produktu (etykieta, opakowanie)
  • Rozpatrywanie reklamacji jakościowych od Klientów
  • Prowadzenie audytów wewnętrznych i tworzenie raportów

Nasze oczekiwania:

  • Kreatywność i twórcze myślenie
  • Zdolności analityczne, umiejętność wyciągania wniosków
  • Nastawienie na ciągły rozwój kompetencji
  • Zdolności komunikacyjne, otwartość, zaangażowanie
  • Wysoki poziom kultury osobistej
  • Odpowiedzialność i samodzielność
  • Łatwe pozyskiwanie informacji i umiejętność dzielenia się zdobytą wiedzą i doświadczeniem
  • Znajomość angielskiego w mowie i piśmie
  • Znajomość praktycznych aspektów dot. prawa żywnościowego i systemów zarządzania jakością
  • Znajomość pakietu MS Office
  • Mile widziane aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • Wykształcenie wyższe kierunkowe (Technologia Żywności / Zarządzenie Jakością / Towaroznawstwo / Inżynieria Produkcji / Chemia Spożywcza / pokrewne); przy wykształceniu średnim wymagane min. 2-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku.
Prosimy o załączenie w stopce CV poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez YANGO Sp. z o.o. w celu i zakresie niezbędnym w procesie rekrutacyjnym. Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez YANGO Sp. z o.o. moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji."
Poznaj stanowisko: Technolog żywności 
Osoba zatrudniona na stanowisku technologa żywności nadzoruje proces produkcji żywności i dba o jej wysoką jakość. Zajmuje się również opracowywaniem nowych produktów i ich receptur. Do jego obowiązków należy kontrola jakości surowca oraz wdrażanie nowych technologii, jak również opracowywanie potrzebnej dokumentacji. Osoba zatrudniona na tym stanowisku ...
Praca Technolog żywności