Kierownik Projektów ds. Świeżej Żywności
Miejsce pracy: Motaniec k/Szczecina
KIEROWNIK PROJEKTÓW DS. ŚWIEŻEJ ŻYWNOŚCI ZAJMUJE SIĘ:
- Rozwojem modelu operacyjnego w obszarze świeżej żywności, tj. piekarnia, owoce-warzywa oraz produkty chłodzone i mrożone
- Inicjowaniem i zarządzaniem projektami dotyczącymi świeżej żywności
- Aktywną analizą rynku i inicjowaniem zmian
- Monitorowaniem wyników i standardu sklepów, inicjowaniem procesów poprawy
- Wdrażaniem inicjatyw wspierających wzrost sprzedaży kategorii oraz minimalizację kosztów i strat
JAKO KIEROWNIK PROJEKTÓW DS. ŚWIEŻEJ ŻYWNOŚCI POWINIENEŚ:
- Posiadać doświadczenie w obszarze świeżej żywności zdobyte w sieciach handlowych z branży FMCG
- Posiadać minimum średnie wykształcenie
- Być gotowym do częstych podróży służbowych na terenie całej Polski
- Posiadać umiejętność pracy pod presją czasu i dobrej organizacji pracy własnej
- Być graczem zespołowym
DODATKOWYM ATUTEM BĘDZIE:
- Dobra znajomość języka angielskiego
W ZAMIAN OFERUJEMY:
- Stabilną, ciekawą, pełną wyzwań pracę w międzynarodowej firmie
- Atrakcyjny system wynagrodzeń
- Możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji
- Niezbędne narzędzia pracy, takie jak samochód służbowy, telefon
- Kartę Pracownika dla Ciebie i bliskiej Ci osoby upoważniającą do rabatu na zakupy w sklepach Netto
- Możliwość przystąpienia do ubezpieczeń grupowych na preferencyjnych warunkach
- Możliwość przystąpienia do programów sportowo-rekreacyjnych (OK System, Multisport)
- Programy pracownicze z nagrodami („Poleć znajomego”, „Bank Pomysłów Netto” i wiele innych)
- Dodatkowe benefity, takie jak bony świąteczne, nagrody jubileuszowe, imprezy integracyjne dla pracowników, paczki i zabawy mikołajkowe dla Twoich dzieci i inne