Najnowsze oferty pracy

Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Restauracji

Dussmann Polska Sp.z o.o.

Ameryka

68 dni temu

Kierownik Restauracji
Miejsce pracy: Ameryka

Dussmann Polska Sp. z o.o., międzynarodowa firma świadcząca usługi z zakresu Integrated Facility Management, do swojego Zespołu Gastronomii poszukuje kandydatów/ek na stanowisko:

 

Kierownik Restauracji

Miejsce pracy: Ameryka (pod Olsztynkiem)

Oferujemy:

  • Konkurencyjne warunki zatrudnienia,
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, w międzynarodowej organizacji,
  • System premiowy,
  • Niezbędne narzędzia i wysoki standard pracy,
  • Świetną atmosferę pracy,
  • Możliwość rozwoju w strukturach organizacji,
  • Pakiet benefitów (m.in. ubezpieczenie na życie, opieka medyczna i inne),
  • Profesjonalne szkolenia.

Oczekujemy:

  • Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii,
  • Mile widziane doświadczenie – gastronomia zamknięta, żywienie zbiorowe,
  • Dobrej znajomości MS Office,
  • Wykształcenia minimum średniego,
  • Dobrej organizacja pracy,
  • Umiejętności delegowania zadań i kreowania pozytywnej atmosfery zespołowej.

Zadania:

  • Zarządzanie pracą podległego Zespołu,
  • Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta,
  • Proaktywność w dążeniu do podniesienia rentowności kontraktu,
  • Współpraca z dostawcami,
  • Ścisła współpraca z innymi działami firmy,
  • Raportowanie wyników do przełożonych.

Poznaj

Dussmann Polska Sp.z o.o.

Działalność usługowa

Kierownik lokalu gastronomicznego jest osobą, której głównym zadaniem jest maksymalizacja zysków, jakie przynosi lokal, a także nadzorowanie i koordynowanie działań zatrudnionych pracowników. Kierownik ma egzekwować od personelu lokalu wypełnianie zasad i procedur wewnętrznych i zewnętrznych – takich jak przepisy BHP i Sanepidu. Osoba zatrudniona na tym stanowisku rozlicza także podległych ...
Praca Kierownik Lokalu Gastronomicznego