Koordynator-ka Bufetu / mała gastronomia

Dussmann Polska Sp.z o.o.

Mierzyn k. Szczecina

30 dni temu

Koordynator-ka Bufetu / mała gastronomia
Miejsce pracy: Mierzyn k. Szczecina

Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu gastronomicznego, w jednej z lokalizacji poszukuje kandydatów/ek na stanowisko:

Koordynator-ka Bufetu / mała gastronomia

Mierzyn k. Szczecina

 

Kontakt telefoniczny: 884 201 464

Prześlij aplikację, zostaw kontakt do siebie – klikając przycisk APLIKUJ!

Praca polega na efektywnym prowadzeniu bufetów pracowniczych w fabryce DGS w Mierzynie.

Główne obowiązki to obsługa klientów, współtworzenie menu i przygotowywanie posiłków, prace administracyjne związane z prowadzeniem lokalu.

Zadania:
  • Prowadzenie dwóch bufetów dla pracowników fabryki
  • Codzienna obsługa Gości
  • Układanie menu, planowanie produkcji, wsparcie w przygotowaniu posiłków
  • Składanie zamówień, wprowadzanie faktur, codzienna kontrola kosztów
  • Zarządzanie podległym personelem – układanie grafiku, kontrola pracy
  • Kontakt z przedstawicielami klienta
  • Wsparcie w zakresie przygotowywania posiłków: kanapki, sałatki, obsługa, prace gospodarcze
  • Ścisła współpraca z innymi działami firmy
Oferujemy:
  • Pracę od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16 (lub zbliżonych)
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę (po okresie próbnym)
  • Dobre warunki zatrudnienia w firmie o mocnej pozycji na rynku
  • Miejsce pracy: kantyna pracownicza w fabryce DGS
  • Darmowy dojazd transportem pracowniczym DGS
  • Pracę na niezależnym stanowisku dającym możliwości rozwoju osobistego oraz w strukturach organizacji
  • Liczne szkolenia
Oczekujemy:
  • Mile widziane doświadczeni w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta)
  • Doświadczenia w przygotowywaniu posiłków i tworzenia menu
  • Doświadczenia w pracy administracyjnej związanej z prowadzeniem lokalu (obsługa, kuchnia, magazyn, zamówienia, rozliczenia)
  • Umiejętność budowania pozytywnych relacji wśród współpracowników
  • Kreatywności
  • Znajomości MS Office
  • Dobrej organizacja pracy
  • Aktualnej książeczki sanepidarno-epidemiologicznej
  • Prawo jazdy kat B

Poznaj

Dussmann Polska Sp.z o.o.

Działalność usługowa

Kierownik lokalu gastronomicznego jest osobą, której głównym zadaniem jest maksymalizacja zysków, jakie przynosi lokal, a także nadzorowanie i koordynowanie działań zatrudnionych pracowników. Kierownik ma egzekwować od personelu lokalu wypełnianie zasad i procedur wewnętrznych i zewnętrznych – takich jak przepisy BHP i Sanepidu. Osoba zatrudniona na tym stanowisku rozlicza także podległych ...
Praca Kierownik Lokalu Gastronomicznego