Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu gastronomicznego, w jednej z lokalizacji poszukuje
kandydatów/ek na stanowisko:
Koordynator-ka Bufetu / mała gastronomia
Mierzyn k. Szczecina
Prześlij aplikację, zostaw kontakt do siebie – klikając przycisk APLIKUJ!
Praca polega na efektywnym prowadzeniu bufetów pracowniczych w fabryce w Mierzynie.
Główne obowiązki to obsługa klientów, współtworzenie menu i przygotowywanie posiłków, prace administracyjne związane z prowadzeniem lokalu.
- Pracę od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16 (lub zbliżonych)
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Dobre warunki zatrudnienia w firmie o mocnej pozycji na rynku
- Miejsce pracy: kantyna pracownicza w fabryce
- Darmowy dojazd transportem pracowniczym
- Pracę na niezależnym stanowisku dającym możliwości rozwoju osobistego oraz w strukturach organizacji
- Liczne szkolenia
- Prowadzenie dwóch bufetów dla pracowników fabryki
- Codzienna obsługa Gości
- Układanie menu, planowanie produkcji, wsparcie w przygotowaniu posiłków
- Składanie zamówień, wprowadzanie faktur, codzienna kontrola kosztów
- Zarządzanie podległym personelem – układanie grafiku, kontrola pracy
- Kontakt z przedstawicielami klienta
- Wsparcie w zakresie przygotowywania posiłków: kanapki, sałatki, obsługa, prace gospodarcze
- Ścisła współpraca z innymi działami firmy
- Mile widziane doświadczeni w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta)
- Doświadczenia w przygotowywaniu posiłków i tworzenia menu
- Doświadczenia w pracy administracyjnej związanej z prowadzeniem lokalu (obsługa, kuchnia, magazyn, zamówienia, rozliczenia)
- Umiejętność budowania pozytywnych relacji wśród współpracowników
- Kreatywności
- Znajomości MS Office
- Dobrej organizacja pracy
- Aktualnej książeczki sanepidarno-epidemiologicznej
- Prawo jazdy kat B
Poznaj
Dussmann Polska Sp.z o.o.
W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.
Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.
Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.