ZNAJOMOŚĆ TRADYCYJNEJ KUCHNI TURECKIEJ (PRZEPISY), znajomość kuchni halal przygotowywanie i kontrola jakości wydawanych potraw, sporządzanie zamówień oraz odbiór dostaw, umiejętność pracy w zespole.
Wymagania konieczne:
Zawód: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie: podstawowe, brak
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Uprawnienia: Znajomość tradycyjnej kuchni tureckiej, znajomość przepisów kuchni halal.
Wymagania inne:
Wymagane: wykształcenie minimum podstawowe, minimum 1 rok doświadczenia zawodowego, znajomość tradycyjnej kuchni tureckiej, znajomość przepisów kuchni halal, aktualne badania sanitarno - epidemiologiczne. Pracodawca złożył wniosek o wydanie informacji na temat możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych podmiotu powierzającego wykonanie pracy cudzoziemcowi obejmująca obywateli polskich i cudzoziemców określonych w art. 87 ust. 1 pkt 1-11 ustawy o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy, zarejestrowanych jako osoby bezrobotne lub poszukujące pracy.
Miejsce pracy:
Pińczów
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 2 700 PLN
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Adres:
Złota 7, 28-400 Pińczów, powiat: pińczowski, woj: świętokrzyskie
Dane kontaktowe:
Powiatowy Urząd Pracy w Pińczowie
Michał Bujak
mbujak@puppinczow.pl
41 357 26 40 wew. 25
Sposób kontaktu:
za pośrednictwem urzędu
Wymagane dokumenty:
Skierowanie z urzędu
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Pińczowie