Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaRuda Śląska, Witaminka Bistro - bufet w Szpitalu Miejskim
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 6 200 - 8 200 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
przygotowywanie dań a'la carte zgodnie z recepturami; przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe, bankiety, cateringi; dbałość o jakość, świeżość i prezentację przygotowywanych dań; współpraca w zespole oraz z innymi działami; utrzymywanie czystości w miejscu pracy zgodnie z...
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaRuda Śląska, Witaminka Bistro - bufet w Szpitalu Miejskim
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 dni
Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami, Przygotowywanie prostych potraw, Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w bufecie, Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i podstawowe rozliczenia.
Opis stanowiska: obsługa gości w przyjaznej atmosferze oraz dbanie o wysoki standard obsługi, współpraca z zespołem w codziennych obowiązkach, utrzymywanie czystości i porządku w miejscu pracy, wspieranie przygotowań do serwisu oraz realizacja bieżących zadań, dbałość o estetykę i...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
Stawka godzinowa Netto OD 30 zł./godz Wymagania: duży uśmiech i wrodzona życzliwość, doświadczenie w gastronomii, umiejętność pracy w zespole, zorganizowanie i dokładność, umiejętność dbania o czystość i porządek; dyspozycyjność, chęć pracy na cały etat w systemie zmianowym.
Opis stanowiska: obsługa klientów zgodnie ze standardami i zasadami gościnności, pomoc w przygotowywaniu oraz wydawaniu posiłków, dbanie o czystość i estetykę stanowiska pracy, współpraca z zespołem w realizacji bieżących zadań, wspieranie działań zapewniających sprawną obsługę gości.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
pracownik fizyczny aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Wymagania: Znajomość języka angielskiego na poziomie minimum B1. Doświadczenie w pracy w gastronomii / hospitality, minimum miesiąc. Paszport lub dowód osobisty z kraju Unii Europejskiej. Dobry stan zdrowia. Przyjazna osobowość, idealna do pracy w zespole międzynarodowym. Spotkanie...
Klient portalu Praca.pl
Kroczyce
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 6 200 - 8 200 zł brutto/mies. aplikuj bez CV
8 dni
przygotowywanie potraw a’la carte według obowiązujących receptur; obsługa imprez okolicznościowych, bankietów i cateringów; dbanie o jakość, świeżość i estetykę serwowanych dań; współpraca z zespołem kuchni oraz innymi działami; utrzymywanie porządku i higieny zgodnie z...
Niezwykły zamek wzniesiony pod koniec XIII wieku z woli książąt opolskich na przestrzeni wieków zmieniał się i przechodził z rąk do rąk. Na kartach jego niezwykłej historii zapisały się wydarzenia, które mogłyby posłużyć jako scenariusz kilku ciekawych opowieści filmowych.
Dziś po gruntownej renowacji, zamek znów zachwyca swych gości jak za czasów dawnej świetności z 45 komfortowo wyposażonymi pokojami o standardzie 4 gwiazdek.
Kucharz
Miejsce pracy: Lubliniec (woj. śląskie)
Zadania:
Przyrządzanie potraw na zamówienie a la carte
Przygotowanie potraw na bankiety i inne przyjęcia
Dbałość o jakość i estetykę potraw
Oszczędnie gospodaruje powierzonymi surowcami
Ściśle przestrzega zgodności przygotowania potraw z jadłospisem i recepturą
Współpracuje z szefem kuchni i innymi kucharzami oraz pomocami kuchennymi
Sporządza remanenty towarów magazynowych oraz spisy z natury
Odpowiada za powierzony sprzęt i maszyny za co ponosi pełną odpowiedzialność materialną
Kształtuje właściwą atmosferę w miejscu pracy
Stosuje się do zasad GHP, GMP oraz HACCP
Wymagania:
Doświadczenie w pracy w renomowanym hotelu, restauracji minimum 3 lata na stanowisku kucharz
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaRuda Śląska, Witaminka Bistro - bufet w Szpitalu Miejskim
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 6 200 - 8 200 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
przygotowywanie dań a'la carte zgodnie z recepturami; przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe, bankiety, cateringi; dbałość o jakość, świeżość i prezentację przygotowywanych dań; współpraca w zespole oraz z innymi działami; utrzymywanie czystości w miejscu pracy zgodnie z...
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaRuda Śląska, Witaminka Bistro - bufet w Szpitalu Miejskim
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 dni
Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami, Przygotowywanie prostych potraw, Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w bufecie, Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i podstawowe rozliczenia.
Opis stanowiska: obsługa gości w przyjaznej atmosferze oraz dbanie o wysoki standard obsługi, współpraca z zespołem w codziennych obowiązkach, utrzymywanie czystości i porządku w miejscu pracy, wspieranie przygotowań do serwisu oraz realizacja bieżących zadań, dbałość o estetykę i...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
Stawka godzinowa Netto OD 30 zł./godz Wymagania: duży uśmiech i wrodzona życzliwość, doświadczenie w gastronomii, umiejętność pracy w zespole, zorganizowanie i dokładność, umiejętność dbania o czystość i porządek; dyspozycyjność, chęć pracy na cały etat w systemie zmianowym.
Opis stanowiska: obsługa klientów zgodnie ze standardami i zasadami gościnności, pomoc w przygotowywaniu oraz wydawaniu posiłków, dbanie o czystość i estetykę stanowiska pracy, współpraca z zespołem w realizacji bieżących zadań, wspieranie działań zapewniających sprawną obsługę gości.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
pracownik fizyczny aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Wymagania: Znajomość języka angielskiego na poziomie minimum B1. Doświadczenie w pracy w gastronomii / hospitality, minimum miesiąc. Paszport lub dowód osobisty z kraju Unii Europejskiej. Dobry stan zdrowia. Przyjazna osobowość, idealna do pracy w zespole międzynarodowym. Spotkanie...
Klient portalu Praca.pl
Kroczyce
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 6 200 - 8 200 zł brutto/mies. aplikuj bez CV
8 dni
przygotowywanie potraw a’la carte według obowiązujących receptur; obsługa imprez okolicznościowych, bankietów i cateringów; dbanie o jakość, świeżość i estetykę serwowanych dań; współpraca z zespołem kuchni oraz innymi działami; utrzymywanie porządku i higieny zgodnie z...