Najnowsze oferty pracy

  • Samodzielny Specjalista ds. Sprzedaży

    Modlin Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 godz.
    realizacja planów sprzedażowych; aktywne pozyskiwanie nowych Kontrahentów z sektora MICE (Meetings, Incentive, Conferencje, Events) prezentacja, negocjacje oraz sprzedaż oferty konferencyjno-gastronomicznej hotelu; budowanie relacji z nowymi oraz utrzymywanie relacji na wysokim poziomie z...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
Zobacz więcej ofert pracy

Manager Hotelu

FUTURE TIME Doradztwo Personalne
małopolskie, południe Malopolski
praca stacjonarna
2394 dni temu

top.jpg

 
FUTURE TIME Doradztwo Personalne - działamy na rynku polskim i krajów CEE od 2009 roku. Zajmujemy się rekrutacjami na stanowiska kierownicze i specjalistyczne we wszystkich obszarach biznesu. Zatrudniamy wyłącznie konsultantów z doświadczeniem w firmach przemysłowych, handlowych i usługowych.

 

Naszym klientem jest firma prowadząca działalność turystyczno-eventową w znanej miejscowości sanatoryjno-wypoczynkowej. W związku z jej dalszym rozwojem poszukujemy dla niej odpowiedniego kandydata na stanowisko:


Manager Hotelu


Miejsce pracy: południe Malopolski Nr Ref.: MHA/28/2018


Główne obowiązki:
  • zarządzanie podległym personelem
  • zapewnienie wzrostu obrotów obiektu (działalność hotelowa, gastronomiczna i eventowa)
  • współudział w tworzeniu rocznego budżetu obiektu
  • aktywny udział w kształtowaniu polityki cenowej
  • zarządzanie wizerunkiem obiektu

Wymagania:

  • doświadczenie w zarządzaniu porównywalnym obiektem hotelowo-gastronomicznym
  • umiejętności menedżerskie
  • doświadczenie w zarządzaniu budżetem
  • osobowość empatyczna, pozwalająca na efektywną komunikację z właścicielami obiektu jak i z pracownikami
  • wysoka kultura osobista
  • otwartość na inne kultury
  • zainteresowanie regionem
  • dobra znajomość języka angielskiego (mile widziana znajomość języka niemieckiego)
  • dobra znajomość MS Office
  • umiejętność zarządzania profilem w mediach społecznościowych
  • prawo jazdy kat. B

Nasz klient oferuje możliwość realizacji własnych ambicji zawodowych, atrakcyjne stałe wynagrodzenie połączone z premią za wyniki i pracę w stabilnej, sympatycznej atmosferze.

 

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych przy realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych (DZ.U. nr 133, poz. 883)

bottom.jpg

 

 

Podobne oferty

  • Samodzielny Specjalista ds. Sprzedaży

    Modlin Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 godz.
    realizacja planów sprzedażowych; aktywne pozyskiwanie nowych Kontrahentów z sektora MICE (Meetings, Incentive, Conferencje, Events) prezentacja, negocjacje oraz sprzedaż oferty konferencyjno-gastronomicznej hotelu; budowanie relacji z nowymi oraz utrzymywanie relacji na wysokim poziomie z...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.