relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 500 zł brutto/mies.
8 dni
Sprawdzanie dokumentów i dostaw od dostawców. Kontrola jakości przygotowywanych posiłków. Nadzór nad wydawaniem dań. Obsługa klientów i roznoszenie posiłków. Zmywanie naczyń oraz dbanie o czystość stanowiska pracy. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP.
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 500 zł brutto/mies.
3 dni
Kontrola dokumentów od dostawców, Kontrola jakości sporządzanych potraw, Nadzór nad wydawaniem posiłków, Zmywanie naczyń oraz utrzymanie czystości w miejscu pracy, Obsługa klienta, roznoszenie posiłków, Przestrzeganie zasad HACCP.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 godz.
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Obsługa kasy fiskalnej i terminala; Przyjmowanie zamówień na wynos; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Opis stanowiska wsparcie zespołu kuchni w bieżących czynnościach przygotowawczych; obsługa urządzeń do mycia naczyń i dbanie o ich prawidłowy stan; polerowanie zastawy oraz utrzymywanie jej w odpowiedniej jakości; troska o czystość zaplecza kuchennego, pomieszczeń pomocniczych i...
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Wykonywanie czynności i zadań zleconych przez kucharza, pracując pod jego ścisłym nadzorem. Przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami podstawowych zagadnień higieny. Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi, sprzętu gastronomicznego, mebli oraz pomieszczeń kuchennych.
Jesteśmy częścią Job Impulse Group, firmą doradztwa personalnego i agencją pracy tymczasowej o zasięgu europejskim. Na polskim rynku działamy od 2006 roku. W Polsce tworzymy Grupę Job skupiającą wyspecjalizowane marki usług HR dla biznesu: Job Impulse, Job Trainings, Simple Solutions oraz Job Abroad.
Posiadamy status Agencji Pracy Tymczasowej Certyfikat: 3000/3 i Doradztwa Personalnego Certyfikat: 3000/2.
Obecnie poszukujemy pracowników na dane stanowisko:
Pomoc gastronomii
Miejsce pracy: Gdańsk Matarnia
Nr Ref.: IK/04/15
Zadania:
Pomoc w dziale gastronomii przy procesie przygotowania potraw,
Krojenie warzyw, owoców,
Utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 500 zł brutto/mies.
8 dni
Sprawdzanie dokumentów i dostaw od dostawców. Kontrola jakości przygotowywanych posiłków. Nadzór nad wydawaniem dań. Obsługa klientów i roznoszenie posiłków. Zmywanie naczyń oraz dbanie o czystość stanowiska pracy. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP.
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 500 zł brutto/mies.
3 dni
Kontrola dokumentów od dostawców, Kontrola jakości sporządzanych potraw, Nadzór nad wydawaniem posiłków, Zmywanie naczyń oraz utrzymanie czystości w miejscu pracy, Obsługa klienta, roznoszenie posiłków, Przestrzeganie zasad HACCP.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 godz.
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Obsługa kasy fiskalnej i terminala; Przyjmowanie zamówień na wynos; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Opis stanowiska wsparcie zespołu kuchni w bieżących czynnościach przygotowawczych; obsługa urządzeń do mycia naczyń i dbanie o ich prawidłowy stan; polerowanie zastawy oraz utrzymywanie jej w odpowiedniej jakości; troska o czystość zaplecza kuchennego, pomieszczeń pomocniczych i...
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Wykonywanie czynności i zadań zleconych przez kucharza, pracując pod jego ścisłym nadzorem. Przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami podstawowych zagadnień higieny. Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi, sprzętu gastronomicznego, mebli oraz pomieszczeń kuchennych.