Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 godz.
wsparcie w codziennym przygotowywaniu potraw i składników; obsługa kasy oraz przyjmowanie zamówień na wynos; dbanie o estetyczne podanie posiłków; utrzymywanie czystości w kuchni i na zapleczu; mycie naczyń oraz pomoc w bieżących pracach porządkowych;
Wsparcie przy przygotowywaniu gorących posiłków. Wydawanie posiłków pacjentom i personelowi. Zmywanie naczyń i utrzymanie czystości na zapleczu kuchennym. Przestrzeganie zasad HACCP.
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Wykonywanie czynności i zadań zleconych przez kucharza, pracując pod jego ścisłym nadzorem. Przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami podstawowych zagadnień higieny. Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi, sprzętu gastronomicznego, mebli oraz pomieszczeń kuchennych.
Klient portalu Praca.pl
Biskupice Podgórne
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 32,10 zł brutto/godz.
2 dni
Przygotowywanie podstawowych dań i półproduktów (zupy, sosy, surówki, kanapki, obróbka warzyw i mięsa). Utrzymanie czystości w kuchni i na zapleczu. Zmywanie naczyń i sprzętu kuchennego. Obsługa kasy fiskalnej oraz wydawanie posiłków.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Obsługa kasy fiskalnej i terminala; Przyjmowanie zamówień na wynos; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaTarnowskie Góry
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Zmywanie naczyń i sprzętów kuchennych. Wsparcie kucharzy w przygotowywaniu posiłków. Pomoc w pakowaniu dań i przygotowaniu do transportu. Dbanie o utrzymanie czystości i porządku w kuchni.
Zakres obowiązków: bieżące wsparcie w przygotowaniu posiłków według ustalonych receptur; obsługa punktu wydawania dań i dbanie o ich odpowiednią prezentację; dbałość o porządek oraz standardy higieniczne na swoim stanowisku; współdziałanie z zespołem w realizacji zadań w kuchni;...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 godz.
wsparcie w codziennym przygotowywaniu potraw i składników; obsługa kasy oraz przyjmowanie zamówień na wynos; dbanie o estetyczne podanie posiłków; utrzymywanie czystości w kuchni i na zapleczu; mycie naczyń oraz pomoc w bieżących pracach porządkowych;
Wsparcie przy przygotowywaniu gorących posiłków. Wydawanie posiłków pacjentom i personelowi. Zmywanie naczyń i utrzymanie czystości na zapleczu kuchennym. Przestrzeganie zasad HACCP.
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Wykonywanie czynności i zadań zleconych przez kucharza, pracując pod jego ścisłym nadzorem. Przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami podstawowych zagadnień higieny. Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi, sprzętu gastronomicznego, mebli oraz pomieszczeń kuchennych.
Klient portalu Praca.pl
Biskupice Podgórne
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 32,10 zł brutto/godz.
2 dni
Przygotowywanie podstawowych dań i półproduktów (zupy, sosy, surówki, kanapki, obróbka warzyw i mięsa). Utrzymanie czystości w kuchni i na zapleczu. Zmywanie naczyń i sprzętu kuchennego. Obsługa kasy fiskalnej oraz wydawanie posiłków.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Obsługa kasy fiskalnej i terminala; Przyjmowanie zamówień na wynos; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaTarnowskie Góry
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Zmywanie naczyń i sprzętów kuchennych. Wsparcie kucharzy w przygotowywaniu posiłków. Pomoc w pakowaniu dań i przygotowaniu do transportu. Dbanie o utrzymanie czystości i porządku w kuchni.
Zakres obowiązków: bieżące wsparcie w przygotowaniu posiłków według ustalonych receptur; obsługa punktu wydawania dań i dbanie o ich odpowiednią prezentację; dbałość o porządek oraz standardy higieniczne na swoim stanowisku; współdziałanie z zespołem w realizacji zadań w kuchni;...