Najnowsze oferty pracy

  • Szef kuchni (k/m)

    ISS Polska Sprawdzona firma   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
  • Szef kuchni

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    7 dni
    organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
  • Koch im Hotel

    Profis&Job   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Austria
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    9 dni
    Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
  • Kuchmistrz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz / Kucharka

    Astral Limited sp. z o. o.   mazowieckie     dziś wygasa
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Gdynia
    pracownik fizyczny  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Opis stanowiska: Praca na 5* Statku Pasażerskim.
  • Kucharz

    Astral Limited sp. z o. o.   mazowieckie     dziś wygasa
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Gdynia
    pracownik fizyczny  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Opis stanowiska: Praca na 5* Statku Pasażerskim.
  • Kucharz

    Astral Limited sp. z o. o.   mazowieckie     dziś wygasa
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Gdynia
    pracownik fizyczny  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Wymagania: Znajomość języka angielskiego na poziomie minimum B1. Doświadczenie w pracy w gastronomii / hospitality, minimum miesiąc. Paszport lub dowód osobisty z kraju Unii Europejskiej. Dobry stan zdrowia. Przyjazna osobowość, idealna do pracy w zespole międzynarodowym. Spotkanie...
  • Mistrz Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
  • Kucharz / Kucharka

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
Zobacz więcej ofert pracy

Szef Kuchni

Restauracja Pergola
mazowieckie
praca stacjonarna
3292 dni temu

Ogłoszenie numer: 1424112, z dnia 2016-11-30

www.restauracja-pergola.pl


‘Pergola Restauracja & Cafe-Bistro’ mieści się w kompleksie Hali Stulecia,

obiektu wpisanego na listę UNESCO, miejsca obowiązkowych wycieczek turystów zagranicznych, krajowych oraz mieszkańców Wrocławia.
Naszymi klientami są klienci indywidualni, grupy wycieczkowe, klienci biznesowi, a także najwyższej rangi przedstawiciele władz samorządowych i ogólnokrajowych.

Stabilna firma prowadząca działalność restauracyjną i cateringową

pod nazwą ‘Pergola Restauracja & Cafe-Bistro’ we Wrocławiu, zatrudni osobę na stanowisku:

Szef Kuchni

Miejsce pracy: mazowieckie

 

Opis stanowiska

  • Poszukujemy kreatywnej osoby, której zadaniem będzie zbudowanie zespołu kucharzy i pomocników, współtworzącego rozwój restauracji, będący w stanie obsłużyć rosnącą liczbą zleceń na usługi cateringowe.
  • Poszukujemy osób z całej Polski do pracy we Wrocławiu: ‘Pergola – Restauracja & Cafe-Bistro’
  • Zapewniamy zakwaterowanie

Zakres obowiązków:

  • odpowiedzialność za utrzymanie produkcji i obsługi gastronomicznej na najwyższym poziomie w ramach restauracji oraz przy realizacji usług cateringowych
  • kreacja menu z uwzględnieniem sezonowości i trendów kulinarnych
  • dbałość o szczegóły, estetykę i jakość serwowanych dań
  • nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków
  • systemowe tworzenie produktu cateringowego wraz z rozwiązaniami logistycznymi
  • tworzenie ofert gastronomicznych dla osób indywidualnych i grupowych
  • przewidywanie i planowanie wydatków związanych z prowadzoną działalnością gastronomiczną, optymalizacja Food Cost’u, kontrola opłacalności produkcji
  • przygotowywanie listy do zamówień produktów, koordynacja zaopatrzenia, odpowiedzialność za stany magazynowe
  • koordynowanie i nadzór nad całością pracy kuchni i zatrudnionego personelu
  • przestrzeganie norm, procedur i metod pracy w kuchni w zakresie Sanepidu, BHP, p-poż., HACCP

Wymagania

  • od osoby, z którą chcemy współpracować, oczekujemy dużej samodzielności i wizji tego, w jaki sposób funkcja kuchni może wpłynąć na rozwój biznesu całej firmy
  • umiejętność łączenia styli i smaków z uwzględnieniem sezonowości i trendów kulinarnych, śledzenie pracy mistrzów oraz szukanie nowych inspiracji
  • wykształcenie kierunkowe
  • min. 3-letnie udokumentowane doświadczenie zawodowe w pracy na stanowisku szefa kuchni, zastępcy szefa kuchni
  • aktualna książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych
  • prawo jazdy kat.B
  • wiedza z zakresu HACCP
  • znajomość procesów technologicznych oraz przepisów związanych z obrotem żywnością
  • umiejętność budowania zespołu pracowników kuchni i kierowania nim
  • kreatywność i samodzielność
  • dyspozycyjność
  • bardzo dobra organizacja pracy
  • mile widziany udział w Konkursach Kulinarnych i międzynarodowe doświadczenie

Oferujemy

  • angażującą pracę w dynamicznym i kreatywnym zespole
  • otwartość na kreatywne propozycje zwiększające priorytetową rolę kuchni w rozwoju firmy i całości biznesu
  • atrakcyjne i stabilne warunki zatrudnienia w tym pomoc w zakwaterowaniu dla osoby spoza Wrocławia
  • możliwość podnoszenia kwalifikacji oraz zdobywanie nowego doświadczenia

 

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Szef kuchni (k/m)

    ISS Polska Sprawdzona firma   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
  • Szef kuchni

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    7 dni
    organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
  • Koch im Hotel

    Profis&Job   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Austria
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    9 dni
    Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
  • Kuchmistrz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz / Kucharka

    Astral Limited sp. z o. o.   mazowieckie     dziś wygasa
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Gdynia
    pracownik fizyczny  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Opis stanowiska: Praca na 5* Statku Pasażerskim.
  • Kucharz

    Astral Limited sp. z o. o.   mazowieckie     dziś wygasa
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Gdynia
    pracownik fizyczny  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Opis stanowiska: Praca na 5* Statku Pasażerskim.
  • Kucharz

    Astral Limited sp. z o. o.   mazowieckie     dziś wygasa
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Gdynia
    pracownik fizyczny  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Wymagania: Znajomość języka angielskiego na poziomie minimum B1. Doświadczenie w pracy w gastronomii / hospitality, minimum miesiąc. Paszport lub dowód osobisty z kraju Unii Europejskiej. Dobry stan zdrowia. Przyjazna osobowość, idealna do pracy w zespole międzynarodowym. Spotkanie...
  • Mistrz Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
  • Kucharz / Kucharka

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;