relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Austria
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaRuda Śląska, Witaminka Bistro - bufet w Szpitalu Miejskim
praca stacjonarna
za 2 dni wygasa
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 dni
Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 6 200 - 8 200 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
9 dni
przygotowywanie dań a'la carte zgodnie z recepturami; przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe, bankiety, cateringi; dbałość o jakość, świeżość i prezentację przygotowywanych dań; współpraca w zespole oraz z innymi działami; utrzymywanie czystości w miejscu pracy zgodnie z...
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaRuda Śląska, Witaminka Bistro - bufet w Szpitalu Miejskim
praca stacjonarna
za 2 dni wygasa
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
12 dni
Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami, Przygotowywanie prostych potraw, Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w bufecie, Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i podstawowe rozliczenia.
Klient portalu Praca.pl
Kroczyce
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 6 200 - 8 200 zł brutto/mies. aplikuj bez CV
13 dni
przygotowywanie potraw a’la carte według obowiązujących receptur; obsługa imprez okolicznościowych, bankietów i cateringów; dbanie o jakość, świeżość i estetykę serwowanych dań; współpraca z zespołem kuchni oraz innymi działami; utrzymywanie porządku i higieny zgodnie z...
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, ul. Wyścigowa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
ISS PolskaSprawdzona firmaWarszawa
praca stacjonarna
za 3 dni wygasa
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 dni
Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
za 3 dni wygasa
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
12 dni
organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
specjalista mid / senior / ekspert umowa o pracę pełny etat
4 godz.
Do Twoich głównych zadań będzie należało: Pozyskiwanie nowych klientów i budowanie długotrwałych relacji. Rozwijanie rynku produktów premium z klientami serwującymi dania kuchni włoskiej. Identyfikacja potrzeb klientów oraz profesjonalne doradztwo w zakresie produktów stosowanych w...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
8 godz.
Bieżąca realizacja zadań w sekcji kuchni ciepłej. Aktywny udział w przygotowaniu i obsłudze imprez okolicznościowych. Ścisłe przestrzeganie wewnętrznych zasad HACCP i BHP. Racjonalne i ekonomiczne gospodarowanie produktami spożywczymi. Dbałość o estetykę i wysoką jakość serwowanych...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Austria
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaRuda Śląska, Witaminka Bistro - bufet w Szpitalu Miejskim
praca stacjonarna
za 2 dni wygasa
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 dni
Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 6 200 - 8 200 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
9 dni
przygotowywanie dań a'la carte zgodnie z recepturami; przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe, bankiety, cateringi; dbałość o jakość, świeżość i prezentację przygotowywanych dań; współpraca w zespole oraz z innymi działami; utrzymywanie czystości w miejscu pracy zgodnie z...
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaRuda Śląska, Witaminka Bistro - bufet w Szpitalu Miejskim
praca stacjonarna
za 2 dni wygasa
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
12 dni
Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami, Przygotowywanie prostych potraw, Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w bufecie, Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i podstawowe rozliczenia.
Klient portalu Praca.pl
Kroczyce
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 6 200 - 8 200 zł brutto/mies. aplikuj bez CV
13 dni
przygotowywanie potraw a’la carte według obowiązujących receptur; obsługa imprez okolicznościowych, bankietów i cateringów; dbanie o jakość, świeżość i estetykę serwowanych dań; współpraca z zespołem kuchni oraz innymi działami; utrzymywanie porządku i higieny zgodnie z...
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, ul. Wyścigowa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
ISS PolskaSprawdzona firmaWarszawa
praca stacjonarna
za 3 dni wygasa
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 dni
Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
za 3 dni wygasa
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
12 dni
organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
specjalista mid / senior / ekspert umowa o pracę pełny etat
4 godz.
Do Twoich głównych zadań będzie należało: Pozyskiwanie nowych klientów i budowanie długotrwałych relacji. Rozwijanie rynku produktów premium z klientami serwującymi dania kuchni włoskiej. Identyfikacja potrzeb klientów oraz profesjonalne doradztwo w zakresie produktów stosowanych w...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
8 godz.
Bieżąca realizacja zadań w sekcji kuchni ciepłej. Aktywny udział w przygotowaniu i obsłudze imprez okolicznościowych. Ścisłe przestrzeganie wewnętrznych zasad HACCP i BHP. Racjonalne i ekonomiczne gospodarowanie produktami spożywczymi. Dbałość o estetykę i wysoką jakość serwowanych...