relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, możesz je wyłączyć w filtrach
„więcej -> oferty bez relokacji”.
Poznań
kierownik/koordynator / menedżer umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybko
11 dni
Zarządzanie Kuchnią w podległych punktach gastronomicznych: Restauracja Cucina, Whisky Bar, Kawiarnia Cappucina, Room Service, Śniadania hotelowe; Planowanie i organizacja pracy własnej oraz podległego zespołu, egzekwowanie procedur i standardów; Tworzenie menu oraz bieżących wycen i...
Twoja misja Będziesz wspierać Szefa kuchni w zarządzaniu pracą kucharzy, sprawnym wydawaniu dań, zarządzaniu stanem magazynowym oraz rozwijaniu menu. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
NutritionPro s.r.o.Warszawa, The Warsaw Hub (przy metrze Rondo Daszyńskiego)
praca stacjonarna
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 11 000 - 17 000 zł brutto/mies. aplikuj szybko
4 dni
Zadania: Tworzenie nowych receptur w ścisłej współpracy z działem dietetyki; Współpraca w tworzeniu menu, udoskonalanie menu w oparciu o nowe trendy, opinie Klientów, sezonowość; Przygotowywanie prób nowych receptur; Zarządzanie kuchnią New Product Development Prowadzenie projektów...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybko
5 dni
Opis stanowiska Zarządzanie podległym zespołem, Przygotowanie posiłków śniadaniowych i obiadowych, Dbanie o porządek i przestrzeganie zasad higieny, Utrzymanie standardów BHP;
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybko
5 dni
Opis stanowiska Organizowanie pracy w kuchni; Przygotowywanie posiłków i cateringów; Dbanie o wygląd i smak dań; Planowanie menu; Wdrażanie nowych pracowników w obowiązki, Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa higieny; Dbanie o poziom kosztów żywności;
starszy specjalista (senior) / pracownik fizyczny / ekspert umowa o pracę pełny etat aplikuj szybko
8 dni
Do głównych zadań na stanowisku należy: Zarządzanie zespołem w restauracji, Planowanie menu, Zarządzanie Food Costem oraz stanami magazynowymi, Organizowanie pokazów kulinarnych oraz warsztatów, Przestrzeganie wszystkich norm ISO 22000 i nadzór nad przestrzeganiem tych norm przez zespół.
Jeśli ważne są dla Ciebie: podjęcie pracy na podstawie umowy o pracę, opiekę wdrożeniową (doświadczeni pracownicy, specjaliści gastronomii), wsparcie aktywności sportowej - dofinansowanie Karty MultiSport, dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej, odzież służbowa, o której pranie...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybko
2 dni
Do zakresu obowiązków, będzie należało: Samodzielne przygotowywanie dań a'la carte i innych potraw w ramach kuchni zimnej i kuchni gorącej; Zaangażowanie w wykonywaną pracę; Utrzymywanie czystego, bezpiecznego stanowiska pracy;
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybko
2 dni
Do zakresu obowiązków, będzie należało: Samodzielne przygotowywanie dań a'la carte i innych potraw w ramach kuchni zimnej i kuchni gorącej; Zaangażowanie w wykonywaną pracę; Utrzymywanie czystego, bezpiecznego stanowiska pracy;
Agencja Doradztwa Personalnego Jobfinder, od ponad 12 lat świadczy usługi rekrutacyjne dla polskich i zagranicznych klientów. Specjalizuje się w innowacyjnych metodach pracy gwarantujących skuteczność, w elastycznym podejściu do każdego zadania i bezpośrednim pozyskiwaniu kandydatów.
Aktualnie dla naszego Klienta - jednego z najlepszych obiektów hotelowych w województwie kujawsko - pomorskim poszukujemy osoby na stanowisko:
Zastępca Szefa Kuchni
Do Twoich obowiązków należeć będzie:
Sporządzanie dań z karty,
Wykonywanie poleceń Szefa Kuchni,
Udział w tworzeniu menu, opracowywanie nowych przepisów i receptur,
Czuwanie nad wysokim standardem przygotowywanych potraw,
Utrzymywanie czystości stanowisk pracy.
Oczekujemy od Ciebie:
Udokumentowanego doświadczenia na podobnym stanowisku min. 2 lata (mile widziane w branży hotelarskiej)
Doświadczenia w zarządzaniu podległym personelem mile widziane
Wykształcenia w zawodzie Kucharz i wysokie umiejętności kulinarne
Znajomości procedur HACCP,
Znajomości obowiązujących trendów w gastronomii,
Umiejętności pracy pod presją czasu,
Samodzielności, odpowiedzialności, zaangażowania i motywacji,
Pasji i kreatywności.
Oferujemy Ci:
Pracę na cały rok,
Przyjazne warunki pracy w nowoczesnym obiekcie hotelowym,
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, możesz je wyłączyć w filtrach
„więcej -> oferty bez relokacji”.
Poznań
kierownik/koordynator / menedżer umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybko
11 dni
Zarządzanie Kuchnią w podległych punktach gastronomicznych: Restauracja Cucina, Whisky Bar, Kawiarnia Cappucina, Room Service, Śniadania hotelowe; Planowanie i organizacja pracy własnej oraz podległego zespołu, egzekwowanie procedur i standardów; Tworzenie menu oraz bieżących wycen i...
Twoja misja Będziesz wspierać Szefa kuchni w zarządzaniu pracą kucharzy, sprawnym wydawaniu dań, zarządzaniu stanem magazynowym oraz rozwijaniu menu. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
NutritionPro s.r.o.Warszawa, The Warsaw Hub (przy metrze Rondo Daszyńskiego)
praca stacjonarna
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 11 000 - 17 000 zł brutto/mies. aplikuj szybko
4 dni
Zadania: Tworzenie nowych receptur w ścisłej współpracy z działem dietetyki; Współpraca w tworzeniu menu, udoskonalanie menu w oparciu o nowe trendy, opinie Klientów, sezonowość; Przygotowywanie prób nowych receptur; Zarządzanie kuchnią New Product Development Prowadzenie projektów...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybko
5 dni
Opis stanowiska Zarządzanie podległym zespołem, Przygotowanie posiłków śniadaniowych i obiadowych, Dbanie o porządek i przestrzeganie zasad higieny, Utrzymanie standardów BHP;
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybko
5 dni
Opis stanowiska Organizowanie pracy w kuchni; Przygotowywanie posiłków i cateringów; Dbanie o wygląd i smak dań; Planowanie menu; Wdrażanie nowych pracowników w obowiązki, Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa higieny; Dbanie o poziom kosztów żywności;
starszy specjalista (senior) / pracownik fizyczny / ekspert umowa o pracę pełny etat aplikuj szybko
8 dni
Do głównych zadań na stanowisku należy: Zarządzanie zespołem w restauracji, Planowanie menu, Zarządzanie Food Costem oraz stanami magazynowymi, Organizowanie pokazów kulinarnych oraz warsztatów, Przestrzeganie wszystkich norm ISO 22000 i nadzór nad przestrzeganiem tych norm przez zespół.
Jeśli ważne są dla Ciebie: podjęcie pracy na podstawie umowy o pracę, opiekę wdrożeniową (doświadczeni pracownicy, specjaliści gastronomii), wsparcie aktywności sportowej - dofinansowanie Karty MultiSport, dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej, odzież służbowa, o której pranie...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybko
2 dni
Do zakresu obowiązków, będzie należało: Samodzielne przygotowywanie dań a'la carte i innych potraw w ramach kuchni zimnej i kuchni gorącej; Zaangażowanie w wykonywaną pracę; Utrzymywanie czystego, bezpiecznego stanowiska pracy;
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybko
2 dni
Do zakresu obowiązków, będzie należało: Samodzielne przygotowywanie dań a'la carte i innych potraw w ramach kuchni zimnej i kuchni gorącej; Zaangażowanie w wykonywaną pracę; Utrzymywanie czystego, bezpiecznego stanowiska pracy;