Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik bufetu

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Szukamy Kierownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i odpowiedzialnej do prowadzenia bufetu, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres...
  • Szef / Szefowa Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zarządzanie Zespołem: Kierowanie pracą kucharzy i pomocy kuchennych, tworzenie grafików. Organizacja Pracy: Planowanie i koordynowanie funkcjonowania kuchni. Kontrola Jakości: Nadzór nad przestrzeganiem najwyższych standardów usług i czystości. Optymalizacja Kosztów: Dbanie o...
  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Kierownik Bufetu / Manager Gastronomii

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Pełna organizacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem bufetu; Bezpośrednia obsługa klientów oraz tworzenie i realizacja ofert cateringowych; Zarządzanie finansami: rozliczanie utargów, prowadzenie dokumentacji kasowej i sporządzanie raportów; Zarządzanie zaopatrzeniem: składanie...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Wrocław, i okolice    praca mobilna   dziś wygasa
    specjalista junior / mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    15 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje) teren Dolnego Śląska, pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Kierownik Gastronomii

    Klient portalu Praca.pl   Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Zarządzanie zespołem: planowanie grafików, kontrola czasu pracy, szkolenia i nadzór nad personelem. Kontrola jakości przygotowywanych potraw i przestrzegania standardów HACCP/ISO. Zarządzanie kosztami obiektu: rozliczenia, kontrola dostaw i stanów magazynowych. Działania na rzecz...
  • Kierownik Obiektów CA – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    15 godz.
    Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików; Kontrola jakości sporządzanych potraw; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu;...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Pruszcz Gdański, teren województwa pomorskiego    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje) teren woj. pomorskiego, pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Kierownik - Manager Działu Piekarnia / Cukiernia

    Schiever Polska Sp. z o.o.   Rzeszów    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Obowiązki: zarządzanie sprzedażą i zapewnienie sprawnego funkcjonowania działu Piekarnia/Cukiernia, zarządzanie produktem, tworzenie i realizacja akcji handlowych, nadzór nad produkcją własną (plany produkcji), nadzór nad zamówieniami towarów, zapewnienie profesjonalnej obsługi...
  • Kierownik Marketu Dział Piekarnia / Cukiernia

    Schiever Polska Sp. z o.o.   Rzeszów    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Opis stanowiska Zarządzanie sprzedażą i operacjami działu piekarni/cukierni. Kreowanie i realizacja akcji handlowych. Nadzór nad produkcją i zamówieniami. Zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów. Kierowanie zespołem i realizowanie celów sprzedażowych.
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Gastronomii

Czarna Góra S.A. Sp.k.
Stronie Śląskie
kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę / kontrakt B2B
praca stacjonarna
897 dni temu

Czarna Góra Resort to całoroczne centrum górskich aktywności outdoorowych z ośrodkiem narciarskim i Bike Parkiem na czele,nowoczesne hotele i apartamentowce z zapleczem konferencyjnym, skibary i restauracje oraz centra SPA & wellnes. Z naszego doświadczenia wynika, że kluczem do sukcesu są pracownicy, dlatego oferujemy im duże możliwości rozwoju i pracę w przyjaznej atmosferze.

 

Kierownik do spraw gastronomii, jak sugeruje sama nazwa stanowiska, jest osobą odpowiedzialną za nadzorowanie i koordynowanie prac podległego personelu, zajmującego się gastronomiczną stroną funkcjonowania hotelu, restauracji, etc.

 

Głównym zadaniem kierownika jest zapewnienie najwyższej jakości przygotowywanych posiłków, weryfikowanie prac personelu pod kątem wewnętrznych norm jakości i założonego harmonogramu. Jeżeli interesuje Cię praca nad dynamicznie rozwijającą się i ciekawą marką, zapraszamy do aplikowania na stanowisko:

Kierownik Gastronomii
Miejsce pracy: Stronie Śląskie
Zakres obowiązków:
  • samodzielne i kompleksowe zarządzanie Działem Gastronomii
  • odpowiedzialność za zapewnienie wysokiej jakości świadczonych przez hotel usług zgodnie ze standardami i procedurami
  • współtworzenie budżetów, polityki cenowej, strategii sprzedażowej oraz operacyjnej
  • kierowanie i nadzorowanie pracą kelnerów i barmanów
  • rekrutacja oraz szkolenie podległego zespołu
  • zapewnienie sprawnego skoordynowania działań ludzi, maszyn i urządzeń by stworzyć najlepszej jakości produkty gastronomiczne
  • utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek
  • nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu
  • monitoring trendów w zakresie Gastronomii
  • tworzenie właściwej atmosfery pracy
  • planowanie, rozliczanie i kontrola pracy podległego zespołu
  • współpraca z innymi działami w celu upewnienia dobrej jakości usług w całym hotelu
  • koordynowanie cyklicznych wydarzeń w restauracji oraz wprowadzanie nowego menu
  • kontrola stanów magazynowych i zamawianie towaru
  • zapewnienie prawidłowego przepływu dokumentacji związanej z zatrudnieniem pracowników działu gastronomii
Nasze wymagania:
  • minimum 2 lata doświadczenia zawodowego na równorzędnym stanowisku kierowniczym w dziale gastronomii
  • umiejętność kompleksowego zarządzania gastronomią w hotelu
  • bardzo dobrze rozwinięte zdolności interpersonalne, dobra organizacja pracy własnej i zespołu
  • zdolności analityczne, odporność na stres i wysoka kultura osobista
  • umiejętność delegowania zadań i motywowania zespołu
  • umiejętność gospodarowania towarem oraz nadzór nad gospodarką magazynową
  • zaangażowanie oraz dyspozycyjność
  • tworzenie raportów i zestawień
  • miła aparycja i wysoka kultura osobista
  • dużo uśmiechu i pozytywnego nastawienia
  • umiejętności motywacyjne, szkoleniowe
  • umiejętność szybkiego reagowania i znajdywania rozwiązań w stresujących sytuacjach
Oferujemy:
  • pracę z ciekawą marką
  • elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę lub kontrakt)
  • swobodną atmosferę
  • zakwaterowanie
  • możliwość rozwoju i współpracy z doświadczonym i dynamicznym zespołem tworzącym przyjazną i twórczą atmosferę
  • prywatna opieka medyczna
Prosimy o zamieszczenie w CV poniższej klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu tej oraz przyszłych rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
 

Podobne oferty

  • Kierownik bufetu

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Szukamy Kierownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i odpowiedzialnej do prowadzenia bufetu, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres...
  • Szef / Szefowa Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zarządzanie Zespołem: Kierowanie pracą kucharzy i pomocy kuchennych, tworzenie grafików. Organizacja Pracy: Planowanie i koordynowanie funkcjonowania kuchni. Kontrola Jakości: Nadzór nad przestrzeganiem najwyższych standardów usług i czystości. Optymalizacja Kosztów: Dbanie o...
  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Kierownik Bufetu / Manager Gastronomii

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Pełna organizacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem bufetu; Bezpośrednia obsługa klientów oraz tworzenie i realizacja ofert cateringowych; Zarządzanie finansami: rozliczanie utargów, prowadzenie dokumentacji kasowej i sporządzanie raportów; Zarządzanie zaopatrzeniem: składanie...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Wrocław, i okolice    praca mobilna   dziś wygasa
    specjalista junior / mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    15 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje) teren Dolnego Śląska, pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Kierownik Gastronomii

    Klient portalu Praca.pl   Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Zarządzanie zespołem: planowanie grafików, kontrola czasu pracy, szkolenia i nadzór nad personelem. Kontrola jakości przygotowywanych potraw i przestrzegania standardów HACCP/ISO. Zarządzanie kosztami obiektu: rozliczenia, kontrola dostaw i stanów magazynowych. Działania na rzecz...
  • Kierownik Obiektów CA – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    15 godz.
    Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików; Kontrola jakości sporządzanych potraw; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu;...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Pruszcz Gdański, teren województwa pomorskiego    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje) teren woj. pomorskiego, pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Kierownik - Manager Działu Piekarnia / Cukiernia

    Schiever Polska Sp. z o.o.   Rzeszów    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Obowiązki: zarządzanie sprzedażą i zapewnienie sprawnego funkcjonowania działu Piekarnia/Cukiernia, zarządzanie produktem, tworzenie i realizacja akcji handlowych, nadzór nad produkcją własną (plany produkcji), nadzór nad zamówieniami towarów, zapewnienie profesjonalnej obsługi...
  • Kierownik Marketu Dział Piekarnia / Cukiernia

    Schiever Polska Sp. z o.o.   Rzeszów    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    12 dni
    Opis stanowiska Zarządzanie sprzedażą i operacjami działu piekarni/cukierni. Kreowanie i realizacja akcji handlowych. Nadzór nad produkcją i zamówieniami. Zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów. Kierowanie zespołem i realizowanie celów sprzedażowych.