Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca / Zastępczyni Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Opis stanowiska nadzorowanie pracy restauracji oraz wspieranie zespołu w codziennych zadaniach; dbanie o wysoki poziom obsługi i budowanie pozytywnych doświadczeń Gości; organizowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników związanych z obsługą sali; wspólne planowanie działań...
  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Poznań, Grunwald    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...
  • Kierownik Zmiany Restauracji

    City 88 sp.z o.o.   Poznań, Grunwald, Ułan Browar    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy; Szkolenie pracowników; Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik restauracji

Dussmann Polska Sp.z o.o.
mazowieckie, Grodzisk Mazowiecki
praca stacjonarna
3078 dni temu

Ogłoszenie numer: 1696885, z dnia 2017-07-13

Międzynarodowa firma działająca w branży usług FM, w związku z dynamicznym rozwojem oddziału, poszukuje kandydata na stanowisko kierownika obiektu w Grodzisku Mazowieckim.

Kierownik restauracji

Miejsce pracy: mazowieckie, Grodzisk Mazowiecki

 

Opis stanowiska

Do obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku należeć będzie:

  • zarządzanie restauracją pracowniczą oraz podległym personelem
  • realizacja wyznaczonego budżetu oraz odpowiedzialność za wyniki finansowe obiektu
  • nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługi klienta
  • dbałość o właściwą jakość wykonywanej usługi

Wymagania

  • doświadczenie na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej
  • umiejętność budowania zespołu i motywowania pracowników
  • dobra znajomość MS Office
  • wykształcenie min. średnie
  • otwartość na zmiany, operatywność i kreatywność
  • mile widziana znajomość języka angielskiego

Oferujemy

  • stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie
  • wynagrodzenie adekwatne do pełnionego stanowiska
  • ubezpieczenie na życie na preferencyjnych warunkach
  • profesjonalne szkolenia
  • możliwość rozwoju zawodowego
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Poznaj

Dussmann Polska Sp.z o.o.

W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.

Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.

Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.

Podobne oferty

  • Zastępca / Zastępczyni Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Opis stanowiska nadzorowanie pracy restauracji oraz wspieranie zespołu w codziennych zadaniach; dbanie o wysoki poziom obsługi i budowanie pozytywnych doświadczeń Gości; organizowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników związanych z obsługą sali; wspólne planowanie działań...
  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Poznań, Grunwald    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...
  • Kierownik Zmiany Restauracji

    City 88 sp.z o.o.   Poznań, Grunwald, Ułan Browar    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy; Szkolenie pracowników; Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w...