relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Austria
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 dni
Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem (pomoc, wydawka, odprawy) Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat Szukamy 2 pracownikówaplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 dni
Twój zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami; Dbanie o jakość przygotowywanych posiłków; Dbanie o czystość kuchni i zaplecza kuchennego; Przestrzeganie wszystkich przepisów BHP oraz zasad HACCP;
Klient portalu Praca.pl
Gardno
praca stacjonarna
za 2 dni wygasa
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
12 dni
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami. Dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych posiłków. Utrzymanie porządku i czystości w kuchni oraz na zapleczu. Przestrzeganie zasad BHP i standardów HACCP.
ISS PolskaSprawdzona firmaWarszawa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, ul. Wyścigowa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
8 dni
organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
1 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej;...
W Hossolandzie nie tylko karmimy - tworzymy emocje, wspomnienia i atmosferę. Naszym celem jest zaskakiwać gości nie tylko atrakcjami, ale i jakością obsługi. Szukamy lidera, który nie tylko zarządza, ale inspiruje, wspiera i buduje zespół, w którym chce się pracować.
Koordynator Zespołu Gastronomicznego
Miejsce pracy: Brojce (pow. gryficki, gm. Brojce)
Twoje zadania:
Zarządzanie punktem gastronomicznym – planowanie pracy zespołu i dbanie o płynność serwisu.
Współpraca z zespołem w kuchni i przy obsłudze gości.
Kontrola jakości dań, stanów magazynowych oraz standardów czystości.
Przestrzeganie procedur HACCP i wewnętrznych wytycznych.
Raportowanie wyników i współpraca z kierownictwem w celu wdrażania usprawnień.
Idealny kandydat posiada:
Doświadczenie w gastronomii (np. kucharz, pomocnik kuchni, zmiennik).
Umiejętność organizacji pracy własnej i zespołu.
Otwartość na kontakt z ludźmi i praca zespołowa.
Gotowość do pracy w systemie zmianowym, również w weekendy.
Pozytywną energię i zaangażowanie w budowanie wyjątkowego doświadczenia dla gości.
Oferujemy:
Stabilne zatrudnienie z atrakcyjnym wynagrodzeniem.
Pracę w dynamicznym środowisku z realnym wpływem na rozwój gastronomii.
Pozytywną atmosferę i wsparcie zespołu.
Przestrzeń do działania i wdrażania własnych pomysłów.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Austria
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 dni
Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem (pomoc, wydawka, odprawy) Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat Szukamy 2 pracownikówaplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 dni
Twój zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami; Dbanie o jakość przygotowywanych posiłków; Dbanie o czystość kuchni i zaplecza kuchennego; Przestrzeganie wszystkich przepisów BHP oraz zasad HACCP;
Klient portalu Praca.pl
Gardno
praca stacjonarna
za 2 dni wygasa
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
12 dni
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami. Dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych posiłków. Utrzymanie porządku i czystości w kuchni oraz na zapleczu. Przestrzeganie zasad BHP i standardów HACCP.
ISS PolskaSprawdzona firmaWarszawa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, ul. Wyścigowa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
8 dni
organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
1 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej;...