- Wykonywanie poleceń Szefa Kuchni
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami
- Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów
- Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO
- Praca na 2 zmiany, 6-14, 17:00/18:00 -01:00/02:00
- Doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza
- Pasja do gotowania
- Entuzjazm i pozytywne nastawienie
- Umiejętność pracy w zespole
- Ważna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, lub gotowość do szybkiego wyrobienia książeczki
- Pracę w nowej, lśniącej kuchni w nowym zespole
- Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, po okresie próbnym
- Atrakcyjne wynagrodzenie zależne od umiejętności (35zł/godz brutto)
- Możliwość rozwoju zawodowego poprzez udział w szkoleniach
- Terminowe wypłaty, przelewem na konto bankowe
- Współfinansowanie benefitów – karty sportowej i prywatnej opieki medycznej, ubezpieczenie grupowe
- Premie uznaniowe
Poznaj
Dussmann Polska Sp.z o.o.
W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.
Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.
Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.