Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
6 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Obsługa kasy fiskalnej i terminala; Przyjmowanie zamówień na wynos; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
BrofakturaWyszków, ul. Świętojańska 173
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i przekąsek zgodnie ze standardami kuchni. Wydawanie śniadań i przygotowanie bufetu śniadaniowego. Współpraca z zespołem kuchni, personelem obsługi sali i recepcją. Utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu kuchennego oraz porządku w kuchni....
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
2 dni
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
BrofakturaWyszków, ul. Świętojańska 173
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
3 dni
Twoje główne zadania: realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni oraz kelnerami/kami i recepcją; wydawanie śniadań zamówionych przez Gości, przygotowanie bufetu śniadaniowego; przygotowywanie dań i przekąsek wg standardów restauracji...
W związku z dynamicznym rozwojem firmy Sobienie Królewskie Golf & Country Club i otwarciem restauracji w Sobieniach Królewskich na Polu Golfowym poszukujemy:
Kucharz
Miejsce pracy: Sobienie Królewskie
Zadania:
przygotowanie potraw pochodzących z różnych stron świata, jak również dań dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów,
zapewnienie ich wysokiej jakości zgodnej ze standardami firmy.
Wymagania:
wykształcenie średnie o profilu gastronomicznym,
min. 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza,
znajomość kuchni międzynarodowej oraz najnowszych trendów kulinarnych,
bardzo dobra organizacja pracy własnej,
umiejętność pracy w zespole,
dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy,
pasja kucharska i kreatywność,
aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych,
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
6 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Obsługa kasy fiskalnej i terminala; Przyjmowanie zamówień na wynos; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
BrofakturaWyszków, ul. Świętojańska 173
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i przekąsek zgodnie ze standardami kuchni. Wydawanie śniadań i przygotowanie bufetu śniadaniowego. Współpraca z zespołem kuchni, personelem obsługi sali i recepcją. Utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu kuchennego oraz porządku w kuchni....
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
2 dni
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
BrofakturaWyszków, ul. Świętojańska 173
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
3 dni
Twoje główne zadania: realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni oraz kelnerami/kami i recepcją; wydawanie śniadań zamówionych przez Gości, przygotowanie bufetu śniadaniowego; przygotowywanie dań i przekąsek wg standardów restauracji...